|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Imam M audio profire 610 karticu i radim u Cubase 5-ici. Kada pustim bilo koji projekat krene da radi pa zakuca pa onda opet malo radi i tako u krug. Probao sam i da zanemarim ovu zvucnu pa sam pustio preko integrisane i desava se isto. Povecavao sam i litencu ponvo instalirao firewire drajvere i opet isto.
![]() ![]() Last edited by rasa01; 21-01-2015 at 10:45 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Imam utisak da je neki od vst-ova problematičan.
Ako ne to...driveri su nestabilni. Ali pre će biti neki vst. Obično ovi "poznatiji"... ![]() Ako sve drugo (Browser, YT, WinAmp, MPlayer) radi ok...a samo Cubase kuca...onda je neki VST 99,9%.... Ako i druge stvari skucaju, onda je driver...zameniš mesto FW karte na ploči...izmeniš fw ili sound driver itd...
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
hvala na brzom odgovoru. Probacu ovo sa vst-ovima pa se javljam. Sve ostalo radi winamp youtube itd...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Imao sam neke zezove na "masteru"...Za početak, probaj da by-pass-uješ sam "master"...dakle sve vst sa njega, pa posle grupe...pa redom...neki rade npr sasvim ok, ali u kombinaciji sa nekim drugim na istom kanalu, čak i projektu...jednostavno baguju...
![]()
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Takodje, ako su ti svi projekti na hard disk particiji koja je prepuna i nikad defragmentovana, i imas par desetina kanala na kojima ima vst-a, moze da stvara problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Hvala ti Bockie!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Mali predlog nadji stariju verziju waves plugina i lepo ce ti raditi,kod mene na amd x2 sve shljaka besprekorno(dok ne postavim neki plug na master,enigmu,metaflang..)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
e da neverujete ljudi opet je poceo zaza.., sad cu opet da trazim vst-ove sto baguju. Nisam vam napomenuo da imam originalni windows 7 u studiju. Kuci sa piratskim ovakvih problema nisam imao.
![]() Last edited by rasa01; 28-01-2015 at 08:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sistem rada? | DaBear | Darko Juranovic 'D'KNOCK' | 15 | 13-09-2012 12:43 AM |
Prekid rada | diviner | Obavestenja | 6 | 27-04-2011 09:00 AM |
Sistem rada? | DaBear | Nik?a Brato? | 2 | 21-01-2011 01:54 PM |
Radovi u toku!!! | LA-2A | Promocija radova | 17 | 10-12-2010 12:33 PM |
Slušanje - nivo u toku miksa? | Tiki the Boyler | Zoran Vračević - Vrač | 14 | 29-07-2006 12:47 AM |