|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Da li ste i koliko često imali prilike da sretnete osobe koje imaju reltivno dobar sluh, ali da svoj glas vrlo teško prilagođavaju tonalitetu kad pjevaju? Dakle, osoba vrlo dobro čuje sve , ali svoj glas ne može da kontroliše...ima li za tu "boljku" lijeka?
Last edited by balthazaar; 23-01-2010 at 06:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
evo ja se prvi prijavljujem
sve znam kako hocu, ali bog sam mi ne moze naterati glas da pogodi te note. osim kad pevam u falsetu, ili jako jako nisko. uzas.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() To ti je od 'rap-a'! Istrenirao si nisku lagu. Uzmi pjevaj svaki dan mjesec-dva pa ces vidjet...
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
hahahah al nema nam pomoci brate
ono, gledam sad neki intervju mayera.. kaze nije znao notu da ubode do svoje osamneste.. ali je chuo sve i razumeo sve.. i od tad je svaki dan vezbao i slushaj ga sad nije nishta preterano, ali i ne mora biti kad ovako ubija gitaru.. btw, zavrshio je berkli. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ja mogu da odzviždim sve, potpuno tačno ... ali pevanje nikako. Tiho i mogu da pevam, ali ono da nadglasas akustaru koju sviras sa trzalicom, a da to zvuci ok, nema sanse. Opet niske note su ok, ali kako se ide ka visim sve se progresivno pogorsava. A i ne svidja mi se moja boja glasa
![]() A jbg, kad uzmem u obzir koliko sam vremena u životu zviždao, a koliko pevao, nije ni čudo.
![]() |
#7 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
sad, imam poboljshan endurance.. ahah i ne moram da naprezem glas da bih mogao da pricham.. al pevanje.. nikako.. stvarno greota jer bash imam neke stvari koje niko ne moze da skapira.. mada, ume ponekad da mi se zadesi dan da mogu da pogodim note glasom, pa onda snimim odmah sve shto mogu.. npr na ovoj http://www.youtube.com/watch?v=FHiMiVVX4j0 je ortak odpevao lead samo.. i to jako loshe, ali nije ni bitno. posle sam ga ja malo melodajnovao, i na kraju kad sam provalio da mogu da otpevam harmu, odleteo sam u gluvu sobu i snimio sve na repeat.. ishod je jedno 8 razlichitih pevanja na 16 kanala.. i to prilichno precizno otpevano.. to mi je najveci uspeh do sada.. a balti moze da vam kaze kako sam otpevao jednu bluz stvar koju sam mu slao pre ne znam ni ja koliko.. i ne mogu da nadjem nikoga ko moze da zvuchi tako 'rapavo i duboko, ali da pogodi proklete note |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Apsolutni sluh | balthazaar | Razno | 71 | 12-07-2013 07:03 PM |
Za?to je skidanje na sluh bolje od gledanja u Tablature | dejankuki | Audio Produkcija - Osnove | 12 | 25-01-2011 07:14 PM |
program za pjevanje | babilon33 | Audio Software | 9 | 17-05-2009 02:50 PM |
Pjevanje/tehnika | analog | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 45 | 18-01-2008 10:21 PM |
Sta bi tacno bio apsolutni sluh? | fischek | Razno | 3 | 28-09-2007 06:20 AM |