Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22-01-2010, 08:03 PM   #1
Igor
Pro Member

Igor's Avatar

Default Walk Out There &

Ne znam koliko se ovde često i do tančina raspravljalo o vokoderima, ali čak i da jeste, mislim da ne bi bilo loše razmeniti iskustva u smislu istraživanja i, naravno, upotrebe istih...
Ako administrator procenjuje da bi ovu temu trebalo premestiti u sekciju "O produkciji", samo napred. No, pošto ovde ne mislim na hardverske sprave, već isključivo na softverske, otud i odluka da "Walk Out There &" budu ovde...
Elem, da li (vam) je Orange Vocoder zaista najbolji VST od svih, ili ste fan VoxPopuli-ja? Možda NI Vokatora? Šta mislite o Ableton Live vokoderu, a šta o istoimenom efektu Reason četvorke?
Jeste li ikada uspeli da određenim setovanjima svog omiljenog plugina dobijete taj čuveni "Mikrokorg" zvuk? Ili u "milimetar" oponašate Daft Punk "Around the World" stil?
Koristite li ga samo za glas, ili ga "gurate" i u ritam sekciju?
Vokoderimo se, malo...

Last edited by Igor; 22-01-2010 at 08:05 PM.
Igor is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules