|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
D.dan Svima:
![]() Uhvatite vremena pa preslusajte: http://adeusmag.hpage.com adeusmag.hpage.com Navalite sa kritikama ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
oprosti na offtopicu sto necu prokomentirati glazbu jer ne slusam dovoljno trance ali moram ovo napisati.
nisam neki web-maher ali (ili cija god da je)poradi na stranici. smanji ovaj silni popratni sadrzaj ili odvoji od download sekcije ili...ucini nesto
+ m-audio trigger finger + evolution uc33e + mackie onyx satellite + terratec phase x24 maj spejs saundklaud Last edited by yanprawda; 11-09-2009 at 01:08 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nisam ni ja neki WEB monster
![]() ![]() -malo sam slusao ovo od yan prawda, Strava zvuci. ... eh kada bi i ja imao zenski vokal u mojim stvarima... Last edited by Coolman; 11-09-2009 at 10:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
http://www.wavosaur.com/vst/pitchshi...ne-plugins.php
![]() salu na stranu, ako ti treba zenskih vokala a u blizini nemas kakvu mladu i nadobudnu trance pevaljku, probaj na raznoraznim muzickim sajtovima sa suradnjama pronaci 'srodnu dusu'. indaba recimo... guglaj malo, postavi svoje zahtjeve,prohtjeve,materijale.... naci ces vec.... the sky is the limit... ![]()
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Daaa, sigurno su pevacice na sve strane po netu.
![]() Ma najveci je problem meni, buka koju bih proizvodio po principu: "komsije ce da me biju zbog preglasnog rokenrola.." Kada bi se navalilo na raspevavanje ![]() ___________________ Ja mislim da niko nije imao primedbi na moje stvari. Zato nema komentara. Bar 20 njih je vec posetilo sajt do sad. A od nedelje preuredjujemo sadrzaj i aplaudujemo jos neke moje radove.. Last edited by Coolman; 12-09-2009 at 10:37 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
na sta treba da kliknem da bi cuo ???
![]()
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
treba Php ekstenizja da se renamuje u mp3
![]()
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
hehe. pa potrudite se da pronadjete.. a ako vas mrzi evo uputstva: idete na download pa klik misem u malecnu tabelu. E tu su moje te dve stvarcice
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ovo su okrutna moderna vremena gde prosecan surfer dnevno isklikce kroz 100-tinak stranica pa ga mrzi da mnogo mozga, sredi malko sait, napravis recimo OGROMNO DOWNLOAD dugme ili stagod ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
ovaj... ima lepo download dugme sa leve strane 4-to po redu. napravljeno je bash u slucaju nastanka okrutnih vremena.
![]() ah ti mislish na link za skidanje. Pa malo ratujem sa CSSima i tako to. Ali sredicu ja to. :up: // eto srredih. sad ima i veeeeliki download // Last edited by Coolman; 13-09-2009 at 12:35 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
McNc! - Dreams (Trance) | mcnc | Promocija radova | 8 | 20-08-2009 05:36 PM |
Neki trance.. | BladeR | Promocija radova | 0 | 24-03-2009 11:27 PM |
trance | DaBear | Razno | 71 | 21-10-2006 09:24 AM |