|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li neko ima iskustva sa ovim preampom.Nasao sam na netu,sve same dobre ocene a nisam primetio na forumu da je neko pominjao ovu firmu?Odlicne ocene a nije nesto preterano skup!
http://funky-junk.it/db/prodotti/pro...mbioLingua=ITA Last edited by Zeroo; 08-12-2009 at 02:18 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Niko nista?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
ja sam stari summitash, ali kako je to izricito americka firma mislim da je malo ljudi ovde dolazilo u dodir sa njima. imam tla50 i td100 i najvise ih volim na svetu, 2ba nisam probao ali da mi je potreban mislim da bih uzeo i bez testiranja, jer to NE MOZE da bude lose.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Napokon neko!
Da li si mozda imao prilike da ih uporedis sa nekim brendom koji je kod nas rasprostranjen tipa Universal Audio ili neki Focusrite i slicno.Gde je Summit u poredjenju sa njima. Last edited by Zeroo; 10-12-2009 at 05:33 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li postoji neki Audio Meter nalik na Pingin Audio Meter ali da radi na Windows 7?? | HM Produciton | Audio Software | 0 | 30-10-2009 11:37 AM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
USB Audio Interface(sa Mic preamp-om) vs USB Audio Interface + mixeta | jox | Computer Hardware | 3 | 02-04-2009 08:54 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |