|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
http://ttplayer.qianqian.com/
genijalan player, najlepse od svega je sto ima gomila muzike koja se besplatno moze slusati i uzivati! znaci izaberete recimo album od Fei Wong npr i slusate ceo album, ima i karaoke lyrics za vecinu pesama! ![]() a ima i zvuk odlichan! ![]() ![]() ![]() inache, ovaj player verovatno ima bar milijardu downloada... ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
sjajno vidim ima i verzija na nasem balkanskom sa svim dijalektima
![]() ja bi preporucio korejski KM player... veoma easy going player, ne smara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Meni se cini da je malo nepregledan, mada, mozda je do mene, nisam navikao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
aimp rUlEz
rashn pavr! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
KM - odlican, mozda najbolji za video! ali ovo....
ja sam ga prvo iz zezanja ovde preporucio kao parodiju na Dekijevu temu, ali sad bogami tvrdim da je ovo neverovatno mocan player iako nema verzija na engleskom, sto je steta jer program ima BUKVALNO MILIJARDU ekstra opcija, a tezak je samo 2 mega i ne instalira nikakav lib u registri. ne funkcionise kao radio station streamer vec sve pesme slusate sa servera kao obicne mp3-jke moguce ih je jednim klikom i snimiti na hard za ljubitelje Azijske muzike je MUST, a cak i za ne ljubitelje je genijalan za zurke, ima svoju ogromnu karaoke lyrics tajmovanu bazu podataka sto me i ne cudi jer je program je li, Kineski. znaci pustite svoju mp3-cu omiljenu i imate pravi karaoke ugodjaj, kao na ovom mom screenshotu, neverovatno! http://img88.imageshack.us/img88/764/ttplayerss2.jpg da ne smaram vishe ![]() (btw, ono sve u taskbaru pretrcano su linkovi za pr0n-o slike ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Čim je Russki, mora da je dobar!!! | idekius | Pricaonica | 18 | 28-08-2009 12:55 PM |
kad ROLAND mora da radi ovo znaci nema para u muzici :))))))))))))))) | shashko | Razno | 13 | 12-08-2009 07:47 AM |
elektrop pop - dobar!! | DaBear | Razno | 38 | 18-05-2008 10:36 PM |
Dobar koncept....? | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 24-01-2008 10:20 PM |
Da li pevac mora da stoji? | dr.Ru | Razno | 19 | 25-02-2007 08:35 PM |