|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kako je nije sramota da peva uopste i da se bavi poslom kojim se bavi ?!?!?!
http://www.nachtwerk.at/nachtwerk/nv...eo&videoid=187 Joj Srbijoooo ![]() ![]() ![]() ![]() Kada bi neke novine i televizije mogle da objave nastupe u ovoj diskoteci da se stvarno pokaze kako pevaju na suvo e to bi bio posao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Kraj ovakve sise teško da će iko da sluša šta ona zapravo pjeva!
![]() A s druge strane, ne znam što je tebe Nata naljutila, ali ovo što ja čujem je jedno od boljih izvođenja od strane te narodnjaćko-zabavnjačke bratije. Da samo znaš čega se ja sve naslušam na njihovim "koncertima"... ![]()
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
http://www.svetplus.com/ Chuj, SVI nastupaju (i turbo i nitro nadodnjaci) koji imaju 'prodju" napolju... Od Cece preko Brene i Kitica (koji je btw. tamo car ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
kad cete vise svatiti sta je estrada!? kakva sramota?
sramota i estrada!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
A sta bi trebalo?
Da mota sarme kraj kolevke?! Da ne pominjem njene brutalno dobre sise, ne znam sto je toliko napade, jedno veoma dobro stvorenje, zena radi svoj posao krajnje profi, Tiki je u pravu, a tek rokere nam da cujes sto volove promasuju i da su nam sve "pevaljke" ovakve - 'de bi nam kraj bio...
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
Meni prosto nije jasno kako nemoze neko autore i ovakve izvodjace da zaustavi. Da se vrati stari sistem kontrole/regulacije gde nebi svako mogao da peva. Ali polako desice se siguran sam samo da prodju ova sranja u nasoj zemlji.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
^od cega bi zivele nase cenjene zvezde kad bi zabranili kradju grckih, turskih itd pesama?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A kada prodju sranja u ovoj zemlji, i ako se vrati taj sistem vrednosti. Bojim se da ce onda i pola ovog foruma da ode u zatvor. Jer ce mozda Natasa Bekvalac (kao dobra picka) da bude u semi sa (recimo) predsednikom CK, i opet ce imati dozvolu da peva. Pa ce UDBA na zahtev diktatora da iscacka ko je po internetu blatio njezin lik, i eto tebi robije! Kada "smo" sjebali komunizam, i trazili demokratiju, svi smo mislili da je demokratija samo Madona i Coca Cola. Jeste, ali i ovo je demokratija, kao i to da mnoge od tamo sa zapada gore pevaju od Natase. A sada bi, ako moze ikako, da vratimo i nesto od starog, e pa nema vise! Demokratija: Svako radi sta zeli, nema zabrana. Trazili ste (ili ti smo), gledajte. Jedni reper je da li si uspeo! A ako neuspes, nepreostaje ti nista drugo nego da se bunis. A kvalitet, kvalitet je samo za bogate i uspesne! Evo primer ako treba! A evo ga i original! I niko nije otisao u zatvor! Last edited by LACKY; 23-10-2009 at 04:18 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Original je bolji. :P
Mada ovaj kao da je osetio da će da umre. Verovatno i jeste... Dobra je Nata, samo ''brutalno dobre...''? Eh sad... Malo se zadihala, al' ne mari šta sad. ![]() Btw, ovo je Johnny za bubnjem? ![]() Last edited by zlobisha; 23-10-2009 at 04:00 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Jebi ga, kako kome!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
evo, nije dnb | yanprawda | Promocija radova | 0 | 10-04-2009 01:29 PM |
Ni HI FI nije vise ko sto je bio.... | DaBear | Razno | 6 | 01-05-2008 12:19 AM |
samo sto nije | alavuk | Audio Software | 10 | 15-06-2007 01:59 PM |
nije sve u software-u! | dlukace | Audio Software | 9 | 23-02-2004 05:22 AM |
Nije los link | dvuckovic | Computer Hardware | 0 | 11-01-2004 02:05 PM |