|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
poz svima,
sad sam skoro sredio "studio" na gajbi ![]() (dok se ne nadje neki dobar prostor... ali ne bih se mnogo zajebavao sa izgradnjom studija...) treba mi preporuka jos samo za firewire zvucnu karticu do 600e trenutno imam emu1212m ali ce da leti u kantu zajedno sa pc-em evo sta sve imam / planiram da koristim: imac 24" 3.06ghz + klavijature (neke ![]() + klarinet na mic-u + 2 x korg kaoss pad 3 + sm58se adam a7 kutije hifi hk 980 + akai kutije (za drugo slushanje) xone xd-53 mpc2500 (uskoro kupujem) treba mi 2 mic input (xlr) i 8 inputa i posto ne znam da li ima 2 outputa tako da mogu da koristim u isto vreme (ali ne i da slusham u isto vreme) i hifi i monitor kutije da ne moram zauvek da prevezujem ![]() ja se i dalje jako malo razumem u tehniku samo mi je bitno da se snima planiram da naucim logic studio kolko tolko mada je meni uvek najvise odgovarao ableton zbog interface-a i nekako mi je za sampling super posto to najvise i radim ovo nije nista ozbiljno posto radim ziku za svoju dusu tako da nebitni detalji ostaju nebitni! najvise ljudi mi je do sada preporuchilo: M-Audio ProFire 2626 sta vi mislite? pomoc uvek dobrodosla respekt |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Fantasticna karta ,taj 2626... Znam bar 3 lika koji su sa njom prezadovoljni,sve pohvale i preporuke!
Evo je lepotica: ![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Imam je oko godinu dana i stvarno imam uglavnom pohvale! Dosta stabilan rad i kvalitetni usnimci!
Jedina mana moze biti firewire cotroller ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
treba mi samo da je preko firewire-a ukljucim u Mac! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Na Mac-u je Texas Instruments... ...tamo nema problema... ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Vibrator
|
![]()
u novije se stavlja lucent
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
to mi je preskupo a i nisam planirao skoro da idem preko...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
To je izolovan slucaj... Svuda je oko 830... Toman, Musicstore...
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Presonus Firestudio
http://www.presonus.com/products/Det...px?ProductId=5 + imas do jaja remote monitor controller uz nju. U Svajcarskoj je 570eura. Ne znam sta bi jos mogao da nadjes sa 8 Mic in-a da je toliko dobro. E da, sto se izlaza tiche imas dva para monitora (il tri ako se ne varam?) a ako zelis, pored dva para monitora, mozes da zakacis i 5.1 srrnd sistem. Ako mozes da isprsis jos 190eura da kupis i remote monitor controller ![]() ![]() pozdrav ps: ume da zeza pri instalaciji sa ovim novim driver paketom ali nista strasno, instaliras stariju verziju drajvera, i pustis samo Firmware update i to je to, sve radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|