|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Evo malo sam se zezao i iskomponovao pop rocka
link: http://soundcloud.com/coolman4sc/rock-stuf/download A mozete posetiti i moj sajt: http://adeusmag.hpage.com ...psssssssssssst ![]() Last edited by Coolman; 24-09-2009 at 08:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
hm... ne svidja mi se, bas.
prvo, ne bih rekao da je ovo pop rock. vise je neka varijacija electro popa. nalecem na dva osnovna problema; instrumenti se gube i nisu medjusobno jasno definisani, tj. sama produkcija je isuvise mutna, a drugi problem je odabir semplova. ne dovode do izrazaja samu numeru. sve je isuvuse slepljeno, al ne na onaj dobar nacin. ovo ti je, onako, na prvo slusanje. malo kasnije, mozda, sa konstruktivnijim predlozima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
konstruktivni predlog - koristi ekvilajzer
![]() inace tema mi se jako svidja, zvuci kao saundtrek iz neke japanske video igre
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Pa obzirom na cemu radim moralo se sve stopiti da bi na nesto licilo.
![]() InsaneEyes veruj mi da koristim EQ ![]() Bacite pogled na ovu hard rock stvar kao da je od PIXIESa a ne moja! Zaljubljen sam u sopstveni rad. Svucite je i uzivajte http://soundcloud.com/coolman4sc/one...n-usa/download Konstruktivno pitanje: Mogu li ovu stvar prodati kome? Last edited by Coolman; 25-09-2009 at 09:51 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Sve je radjeno sa Yamahom psr 303 koju sam povezeo na gitarsku distorziju !?
![]() I koristio sam distorziju i reverb od creative Live Player muzicke kartice |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
odlicna je stvar kao stvar, vahistinu vuce na pixies i na the CURE, al opet ti kazem za EQ jer su bas ovako zvucale moje stvari dok mi nisu objasnili cemu sluzi nequilaizer
![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Vi svi imate razlicito podesene EQ na vasim uredjajima. Nemogu ja sad tu nista
![]() U stvari vise je sonic youth. (ako se tako pise) ![]() Last edited by Coolman; 26-09-2009 at 09:45 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
nisam mislio na farbanje eq-uom, to je individualno, vec na rezanje i secenje kako ne bi zvucalo ovako umutjeno
![]() pishe se soni kjut! ![]()
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Drago mi je da ti se svidja stvar.
![]() A iskreno, nije tu samo problem u EQu. Ima tu jos dosta toga ali sve bi probleme resio neki korg od dva soma evra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|