|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav,
sinoc sam radio na nekom projektu u Nuendu i neznam kako al odjednom mi je nestao Transport Panel...Nesto sam ocito pritisnuo i sad ga jednostavno nema nigdje...Sve sam pokusao sto znam da ga nadjem al neide nikako... Pogledom na Transport polje u Meniju i pritiskom F2 pokazuje mi da se ukljucuje i iskljucuje al ga na displeju nema nigdje... Zna li ko kako da rijesim ovaj problem...Hitno mi je jer treba da zavrsim nekakav demo... I druga stvar ne tako bitna...Prilikom ulaska u Nuendo sam sebi napravio neke presete za projekt.Medju njima imam i neke koji mi ne odgovaraju pa bi ih htio obrisati al neznam kako... Nadam se da ima neko za pomoci... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
transport ti je verovatno pobegao van okvira prozora. Probaj sa pomeranjem klizača za pomeranje slike po vertikali i horizontali ali od samog nuenda, a ne od prozora sa materijalom. Takođe probaj sa minizovanjem svih prozora, moguće da je negde ispod.
A ovo za presete nisam baš skontao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Nema ga ni kad minimiziram program.Moracu da udjem u seting graficke.Naime,radim na 2 monitora.Osnovni mi je 32" Samsung TV a drugi mi je 17" Samsung LCD Monitor na kome mi samo mixer bude otvoren ili poneki VST. A za presete...Kad otvorim Nuendo idem na: File>New Project......i tu u templates mi stoji po defaultu Empty i dalje su neki moji preseti koje sam ja napravio za razne situacije kao:miro1,miro2,miro3... I sad medju tim mojim presetima zelim npr.da obrisem preset miro2 jer mi vise ne odgovara ili ne treba... Ne mogu da nadjem gdje se brisu... Hvala na javljanju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
prvo, ne minimiziraj program nego samo prozore koji su unutar njega. Drugo, nisi pomenuo da si probao da mrdaš klizače unutar glavnog prozora, tako bi dobio pregled celog radnog polja Nuenda, čak i onog koje ti je namenjeno drugom monitoru.
Treće, to o čemu ti pričaš su Template-ovi, koji se nalaze u Nuendovom folderu. E sad mi samo nije jasno šta ti oni koj đavo smetaju, nek stoje tu, a ti napravi nove, kakvi ti odgovaraju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Hvala na pomoci Arthur...Bio je nekako nestao iz kompletnog nuenda...nemam ni ja pojma...tek promjenom setinga graficke i rezolucije displeja se pojavio...pa sam samo ponovo vratio rezolucije i to je to ...Rijeseno...
Za Presete...%ebem li ga...pa i imas pravo...Prijatno... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
difuzor panel | quake | Dizajn i konstrukcija studija | 322 | 09-07-2011 09:24 PM |
transport iz bosne | milanCHE | Razno | 4 | 23-01-2009 07:13 PM |