|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam digi001 i treba mi neko mikrofonsko pretpojačalo (6 ili 8 kanala). Od svega ?to sam do sada uspeo da saznam najbolja opcija mi je Behringer ADA8000. Međutim, čuo sam da se uz digi001 za pretpojačanje mo?e koristiti mikseta Mackie (vlz serija). Nije mi jasno kako to funkcioni?e, da li Mackie VLZ mikseta ima osam izlaza koji bi se spojili sa digijem? Biću veoma zahvalan za bilo kakve informacije na ovu temu, kao i o tome gde se mogu nabaviti takve miksete.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Tebi treba predpojačalo sa AD konvertorom i ADAT izlazom. A Mackie VLZ, koliko znam,to nema.
U nižoj cjenovnoj klasi ADA8000 zapravo nema konkurenciju, ali ako ti konvertor treba samo za ulaze, pogledaj PreSonus DigiMax D8. On bi trebao biti oko 400EUR, i za klasu bolji od Behringera.
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
DIY pretpojačalo za spajanje gitare i PC-a | Ghost Dog | Computer Hardware | 15 | 16-01-2009 10:46 PM |