|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Kad vec ima koji kompijuter koristimo ajde da vidmo ko shta ima od opreme ...
ja sam skroman ... uglavnom koristim vst i software ... imam EMU-0404, Tannoy-e (reveal active) , MK-461c - midi controler ... i Alesisovu mixeticu najmanju :oops: shta vi imate?
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Clavia Nord Lead
Roland Juno 106 Roland R-8 Korg M1 Korg microKONTROL Midi Man USB 4x4 Phonic MM1202 E-mu 1820 Yamaha NS-10 Soundcraftsmen Amp (Imam i Denon-a ![]() + Ibanez TR50 Bass i Hohner Marlin HML 50B Bass Amp i jos ponesto......(par kompakt cedeova sa vst efektima izmedju ostalog ![]() ![]() ![]() Imao sam i MC-303 ali prodao '02. ...... Dva dana pred vojsku...... Doduse u kakvom sam stanju tada bio dobro je da kucu nisam prodao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Hartmann Neuron
Clavia Nord Lead 3 Clavia Nord Electro 2 Korg Kaoss 2 Electro-Harmonix effects Focusrite Voicemaster Pro Rode NT4 Digidesign Digi002 Universal Audio UAD-1 Studio Pak Creamware Luna II EX Alesis ADAT Dynaudio BM6A Steinberg Midex8 MIDI expander |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
uh...
ja skroman behringer mx 602A roland jx-3p neki casio tonebank kao midi kontroler casio vl-1 boss rps-10 wharfedale 3xp zvu?nici |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ja mu dodjem izmedju Sumanutog i Diviner-a
![]() Phase 22 [koji ce uskoro postati verovatno EMU] behringer mic pre\voice processor vx2496 mic shure Unisphere 1 5655d slushke sony mdr cd480...chak nemam ni monitore josh ![]() ali zato imam mish,tastaturu i matoru stolicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
http://www.native-instruments.de/ind...ftu=099925a959
http://solarx.mu.ru Ovaj decko je ceo album uradio na pentiumu 1, awe64 zvucnoj, piratskoj verziji NI Generator-a i nekoj matoroj ruskoj klavijaturi...... A smatraju ga jednim od najvecih talenta u underground elektronskoj muzici..... Izdavali su ga lejblovi i u Americi, i u Engleskoj, i u Nemackoj, i u Rusiji....... Toliko o tome. Ako si talentovan i akusticna gitara ti je dovoljna, ja nisam pa gomilam opremu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Mason
|
![]() Quote:
-Neuporedivo bolja stvar je dobar pevac i SM 58, nego los pevac i Neuman U87... Isto vazi i za ostale... gitaristu, bassistu, producenta, aranzera... Nazalost, preveliki je procenat onih koji kupe opremu, pa njome rade neuke budalastine, ili ta oprema hvata prasinu... Dakle... bolje tjedan dana kao milijunas, nego jean dan kao bijednik ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
i kod mene vrlo skromno..
e-mu 0404 alesis m1 active mk2 terratec tms3 midismart keyboard dj: technics sl 1200 mk2 numark dm1001x :oops: technics rp-dj1200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Ok sada ozbiljno.... Mislim da covek koji pocinje da se bavi elektronskom muzikom mora u startu da se istrosi na tri stvari:
1. monitori 2. midi klavijatura 3. pristojna zvucna Znaci opet nista bez 700-800 evreja Plus Komp. plus ....... :roll: Nista, momci na more.Radite kao domar 3 meseca i super.... Tako sam ja zaradio za Nord Lead ...... Mada da sam ta tri meseca radio kao zigolo mogao sam da se opremim kao Georgijev.... 8) Kako me vole Cehinjice to je strasno.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje za setup | Geronimo | Razno | 4 | 19-04-2009 04:51 PM |
Emu ili device setup? | disco violence | Computer Hardware | 1 | 04-02-2009 03:42 PM |
HDD Setup? | iDSMB | Computer Hardware | 3 | 21-01-2009 10:34 AM |
new home setup | rebelwarrior | Computer Hardware | 7 | 09-11-2008 09:54 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |