|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Lično, imam averziju prema Korg firmi i sve njegove gitarske procesore uzimam sa veeelikom rezervom. Međutim, jedan procesor me je kupio i to za 5 minuta. Ne mogu da verujem da ovo malo „čudo" nije zaživelo više i da kao takvo nije popularnije. ...
http://www.rumski.com/index.php?cate...0_articleid=17
We can't lost, 'cause we don't know where we're going but anyway, we are all going in the same direction. Last edited by dejankuki; 27-10-2009 at 09:45 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Neobrazovanje je uzrok raspada ovog drustva u celini!
...Dynacordilis shurea vulgare...
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 28-10-2009 at 10:38 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Korg je radio procesore za VOX-ovu seriju valvetronix pojacala, koja su po meni jako dobro odradjena i za relativno malu cenu nude NEVEROVATNO dobar zvuk (nepreterujem)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
pa daj klipove! ja ih ne videh nigde?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
A ako meni kazes ... evo ti dva linka, pa posle imas tamo brdo primera.
Ja inace imam to pojacalo ad50vt. Kada sam cuo kako radi oman sam ga uzo ![]() http://www.youtube.com/watch?v=cwMtNJ4087w http://www.youtube.com/watch?v=yHovERE0wPY Last edited by shigumicu; 28-10-2009 at 11:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
haha ja se izvinjavam.. nisam video..
inache prichao sam dekiju.. ![]() poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Moram da malo iskomentarisem nesto.
Ove sprave su inace pretstavljene pre nekih cetri-pet godina. Tada su kostali oko 80 evra... Bilo ih je u raznim varijantama, i sa pedalama i sa expresion pedalom.. No, sam Korg je vrlo brzo izbacio ove nove "Pandore" i ovi AmpWorks procesori su brzo "sklonjeni" tj. prestala je svaka podrska i marketing za njih. Rekoh Pandora ih je zamenila. Kasnije su dosli AX1500 i AX3000 plus procesori i programi za VOX firmu... tako da AmpWorks nikada nije imao postene sanse da se dokaze na trzistu. A po meni imali su sta da kazu: veoma laka i prosta upotreba, odmah upotrebljiv ton, kompaktno resenje.. za opet male pare... i super resenje za svirke.. Na kraju su AmpWorks procesori prodavani za male pare.. ili su cak isli kao poklon uz neku drugu kupljenu stvar.. (bili su i nagrada u Nagradnoj igri u Sound & Music Magazinu..) Sada sam slucajno naleteo na njih (drug je nabavio oba da ih proba, koji mu vise odgovara??!!) i jednostavno sam pozeleo da ih probam... utisci su pred vama... Inace sam misljenja da sve treba da se proba. U moru raznih i ne bas popularnih sprava mogu se naci veoma fine stvari koje su upotrebljive i dobre, a opet ne kostaju puno novca... Opet igrom slucaja (bio sam posrednik pri kupo-prodaji) opet mi je pod noge dosao X V-amp... opet kazem.. veoma upotrebljiva sprava za nikakve novce.
We can't lost, 'cause we don't know where we're going but anyway, we are all going in the same direction. Last edited by dejankuki; 29-10-2009 at 06:24 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
"Ma ja sam ,onije, vid'o da, ona', da kolege, ba, koriste dinakorda ,oni', i da pjevaju na shure,onaj, i to radi opaaasno,extra ma ja' b'a...."
![]() Dynacordilis shurea vulgare.
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|