|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Prije nekog vremena sam mailom kontaktirao jednog producenta u beogradu, koji drzi casove produkcije, zanimalo me da li je izdao knjigu koju mogu kupiti jer nisam u stanju da idem u bg na te casove. Odgovorio mi je da knjigu nije izdao i da mi je najpametnije da se zaposlim u nekom studiu kao pomocnik jer je i on tako poceo i da je to najbolji nacin da naucim vise o produkciji.
Sad me zanima, postoji li u Sarajevu studio u kojem se moze raditi kao segrt/pomocnik/water boy samo da naucim hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Covek je u pravu. To je najbolji nacin.
Ja sam u studiju M u Novom Sadu poceo sa 17god. Jan Sas mi je rekao da cutim i radim sta mi se kaze i normalno da ne pravim neke gluposti,da gledam i ucim... Moralo se brzo pamtiti,nije niko pet puta hteo da ponavlja sta je sta kad trazi da mu se doda neki komad opreme ili vrsta kabla... Isao sam i po sendvice i pivo i motao kablove... ...sad samo pijem pivo....hik...
![]() |
#3 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
zna li iko za neki studio u SA? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Veceras Instalisan ruDAW U Xxl Studiu | LACKY | Computer Hardware | 56 | 11-06-2012 12:28 AM |
Pevanje,rad Sa Pevacima U Studiu,istine I Zablude | Eeva_r&b | Razno | 52 | 09-11-2008 08:39 PM |