|
Tutorijali Mala skola upotrebe hardvera i softvera, tehnika snimanja vokala, gitara i bubnjeva, koriscenje VST instrumenata i semplova...... forum obuhvata razlicite nivoe znanja |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Cubase Sx/Sl: Mixing and Mastering (Prostart) (Paperback)
by Craig Anderton, Christian Deinhardt Frend je odlučio tu knjigu kupiti ali knjiga je rasprodana (out of print), barem prema hrvatskim knji?arama. Ako netko zna di se to mo?e kupiti, bio bi zahvalan na informaciji.
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
a150654@sbb.co.yu
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
evo,ja isto pitanje postavljam(još ako je u Rijeci ili Istri,super)..i da li je netko već listao tu knjižurinu...jel oke knjiga?..
Last edited by matija; 07-08-2009 at 08:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Listao sam je ja, pa nije lose pogotovo za pocetnike. Imas osnovne stvari o cubasu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
Ovo je baš steinberg izdao i radi se o mixanju i masteringu.Nije prevedena...Ako je za početnike tim bolje...i nigdje ama baš nigdje je ne mogu naći.Osim na netu. di si je listao,ko je ima?!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Eto moguce je da sam je zamjenio, ja imam tu cubase sx, pa sam mislio da je to ta...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pitanje za trafo? gdje se to mo?e kupiti | supersonic | Razno | 3 | 16-12-2008 01:02 AM |
Gdje kupiti piramidalnu spuzvu? | yali | Dizajn i konstrukcija studija | 10 | 05-11-2008 09:37 AM |
Mixing And Mastering Tips For Your Music, by Jeffrey Fisher | alen | Tutorijali | 12 | 11-09-2006 02:11 AM |
Upute za mixing, mastering, compresiju itd | arados | Tutorijali | 13 | 17-06-2003 02:41 AM |