|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ne znam koliko se ovo moze nazvati profesionalnim aranzmanom s obzirom da je radjeno VST obradom, a kad muziku pravish uz pomoc tastature i misha, neke stvari ispadnu neprecizne...
Uglavnom, pesma (tacnije dve strofe i refren za pocetak) se zove "Ja sam te sanjao", komponovao sam je na klaviru, a ovde radjena u audacity programu te je kvalitet zalostan, pa bih voleo da cujem vase komentare ![]() P.S. Prvi takt je uvod, od drugog krece pesma tj. strofa, cisto da ne bude zabune vezano za metriku ![]() http://rapidshare.com/files/25010852...anjao.wav.html Imajte na umu da imam 18 godina, i da se pravljenjem muzike u elekronskom obliku bavim tek odnedavno. Vishe mi odgovaraju unplugged verzije uz klavir ili gitaru.
"Imaj smelosti da budes razuman" - Emanuel Kant Last edited by Salle; 29-06-2009 at 11:21 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Neshto novo... | silicon science | Promocija radova | 13 | 22-06-2009 11:04 AM |
Neshto slichno uadovom IBP phaseu ali u native varijanti? | HeatMan | Audio Software | 10 | 30-05-2009 01:32 PM |