|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Za?to je ovaj audio interfejs progla?en za najbolji ikada?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Zato sto je napravljen od metala
Last edited by silicon science; 29-08-2009 at 08:30 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Da nemam Apogee Duet - imao bih neki od RME proizvoda
![]() Sjajni konvertori, low jitter clock , izuzetno niska latencija pri vecim opterecenjima (eto ti ga na Emu ![]() Pa gde ces naci bolje za 1000 EUR? Bolje preformulisi pitanje - zasto je ovaj audio interfejs proglasen za najbolji u klasi oko 1000 EUR jer ovako bunis ljude ![]() Imas i vise kategorije(uglavnom su to samo konvertori) npr Weiss, PrismSound,Lavry,Mytek.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
shwabo naprawio u shwabiji... Die beste!
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
zato što jeste.
u cost/quality smislu. nabavi jedan, biće ti jasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
U potpunosti podrzavam prethodnike, a dodajem: PLUG AND PLAY i SET & FORGET, bar na mom kompu, sto je takodje vazno, pored fenomenalnih line in i line out-ova, za mic pre ne znam, jer sam ga samo jednom probao do sada, malo mi je potreban.
Dodajem takodje da je jedan od retkih koji podrzava i FW 800 standard, koji je sve prisutniji na novijim racunarima nama svima poznate firme koja se takodje (verovatno) bavi i vocarstvom, bar sudeci po "logou"
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Bez ljutnje moram se mali o nasaliti vec 120. puta na vas i "njihov" rachun ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
FF800 je super karta ali je meni u tom cenovnom rangu ipak jaci motu896HD mkIII.Treba cuti motuove konvertore 128*oversampling svuda,za te pare razbijaju....+duplo vise preampa,mnogo ozbiljniji metri itd. http://www.motu.com/products/motuaudio/896mk3 a motu HD192 http://www.motu.com/products/pciaudio/HD192/ necu ni da pominjem jer je skuplji od ff800 a i jede ga za dorucak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
I meni je ta prica sa RME konvertorima prenapumpana....imao sam ih nekoliko godina i to je realno tek za mrvicu iznad EMU-a.Stariji Ensoniq Paris 24 bit modul je zvucao za klasu bolje.
Quake...ima li motu u ponudi nesto sa manje IO, a da je konverzija u tom rangu? pozz
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
Kada se uporede specifikacije na motu sajtu-ima,ali nisam slusao manje modele pa ne znam sigurno.Ima dosta ljudi vec travelera,828,ultralite....pa mozda moze kod nekoga da se cuje.Ovi njihovi konvertori koji su 128 puta oversampling su ta super prica....sad....neznam koja ih jos kartica sa manje in out ima i da li se uvek radi o istim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
RME Fireface UC | dejankuki | Computer Hardware | 2 | 31-12-2010 09:55 PM |
rme fireface 400 | nikolicdn | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 09-07-2009 01:34 AM |
Fireface 400 ili 800 ? | Mildra | Computer Hardware | 6 | 28-01-2007 11:27 AM |