|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
jeste videli ovo?
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
jos pre 2 meseca ... bilo je reci ovde na rumskom
http://rumski.com/forum/showthread.p...ght=akai+apc40
menjam nove fosile za ritam masinu ... ![]() xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda" Last edited by alavuk; 13-02-2009 at 07:48 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
bice ovo dobar kontroler
![]()
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
kao sto rece clusterchord u nekoj temi vezano za ovo , akai sa latencijom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
tsk, koji bedak ova moderna vremena, ali nisam skoro cuo bolju foru
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Da li bi se APC40 mogao koristiti kao midi kontroler, za neki drugi softver? Znam da ima samo USB vezu i nema MIDI ulaz i izlaz pa me zanima... Nigdje ne mogu naci ovu informaciju. Gdje god da ga spomenu odmah uz to ide i Live pa mi se cini da nece namjerno da spomenu ovu eventualnu mogucnost.
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Videcemo sta ce biti, drugar ga je naruchio preko Artista pa kad stigne pashce jedno detaljno testiranje pa cemo preneti utiske ovde..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
cista kontrola preko usb-a...
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
kako sljaka? ja danas zvao Artist kazhu nemaju na lageru a bash sam se naoshtrio da uzmem DANAS! ali kao mozhe da se naruchi ![]() mada sam ja skeptichan uvek sa tim naruchivanjem... e da i koja je cena... kapiram da je 350-400e ?! ako je preko 400$ Last edited by geckonium; 21-04-2009 at 10:14 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Akai APC40 oficijelni sajt | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 19-06-2009 10:07 AM |
APC40 ableton performance controller | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 21-04-2009 10:17 AM |
Vestax VCM-600 vs. Akai apc40 | ArhiteK | Computer Hardware | 3 | 29-03-2009 11:58 PM |
What's new in Ableton Live 8 | Mika Technika | Audio Software | 11 | 17-01-2009 01:30 AM |