|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
kao shto sam naslov kaze, zanimaju me koji su najbolji cd plejeri za skrech ali da su povoljni, potreban mi je jedan cd plejer za skrech pretezno!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
pionir cdj 800 po meni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
nijedan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
povoljno....hhmmmmmm. Ko sto kaze Lesha...nema.
Sta je povoljno ? Ovaj je jedan od povoljnijih ($350) i ima da is pravu plocu odozgo za "feel" NUMARK CDX
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Denon DNS 3700
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
hvala na odgovorima cdx sam vec gledao, svidja mi se ta varijanta... jel ima da se kupi negde u srbiji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
shta mislite o Stantonu c313? ima neka fora da mora da se skine sa njihovog sajta neki program da bi plejer moga da se skrechuje... kakvo je vashe mishljenje o njemu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
skrech | Mika Technika | Pricaonica | 8 | 30-04-2009 10:56 AM |
Najbolji mic za GR pre??? | choi | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 03-12-2008 11:15 PM |
Najbolji izbor.. | Inovative_kg | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 32 | 20-10-2007 05:28 PM |