|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav,
pisao si da imas svoj bend, snimljeni materijal.. reci nam nesto o tome,ko su ostali clanovi, kad ce materijal vanka,kad ce svirka..itd tnx! |
![]() |
![]() |
#2 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Band se zove Markiz i na jesen pod mojom etiketom Denyken music objavljujemo debut album ! sve je pocelo prije par mjeseci kada mi je do tada meni nepoznat momak pod imenom Andrej dosao sa hrpom pjesama i idejom da snimi album...fast forward nekoliko mjeseci unaprijed i evo me tu gdje jesam...groznicavo trazim ljude za band (ostalo mi je samo jos dobrog bubnjara naci ![]() ![]() ![]() prica je nekako na tragu Garbage,The Cardigans,Skunk Anansie,Blondie...barem si ja umisljam da bi tako nekako trebalo biti ![]() nema veze ne opterecujem se ,samo da bude dobro i neka to budemo mi... full mi je bitno da ponovo malo sviram...to mi je jedino falilo u karijeri..ipak sam i sam performer i bez toga sam nekako falican svih ovih godina....valjda cete mi doci neki od vas na koncert ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
E kad i ti muku mucis da sastavis bend onda mi je sve jasno.Ja sam se vec umorio od potrage za ljudima,ok kontam stariji smo,kao uozbiljili smo se,nema vise onog entuzijazma ali me danas najvise neriviraju price onog tipa nemam vremena,a ustvari svi znamo da niko nista ne radi, ljudi sede po kucama i po ceo dan gledaju TV.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
To bi moglo bit zanimljivo, nego, kako se sla?e? s producentom
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Member
|
![]() Quote:
fakat je ovo istina...ja sam bio u komi par mjeseci zbog ovoga..mislio sam eh nije to problem..naci ljude..znam ih toliko...sa tolikima radio..na kraju "hladno rame" i oportunizam i komformizam..tipa sta ce ti 3 probe tjedno ![]() ili tekma je..sta ce nam proba ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Inaće mi se čini da pravi rock bend mora bit sagrađen na prijateljskim osnovama, bendovi koji su sastavljeni po principu "dobrih svirača" obično pucaju na egu pojedinaca, a i glazbenik ne mora se bit virtuoz, samo bend mora bit izniveliran, ili da ako netko sviračkim umječem odskaće od ostalih da pokuša druge učiti, ali ne s visoka nego da im otvara nova "poglavlja" na prijateljski i strpljiv način. Jer ako nema kemije u bendu neće je bend ni moći prenjeti slušateljima. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
npr: prljavo kazali?te-puni stadione,odlično se prodaju a članovi benda se nemogu smislit. takvih je primjera na ovim prostorima pun kufer jebiga, to je realnost |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Znam, zato sam napisao na početku "pravi rock band" a Kazalište to odavno nije.
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Denyken photo album | Denyken | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 7 | 11-04-2009 03:52 PM |
Ime benda - opet | OFF | Pricaonica | 31 | 11-11-2008 07:15 PM |
Ime benda | Mogli | Razno | 14 | 30-11-2006 11:28 PM |
ime benda - help! | makaay | Razno | 28 | 30-11-2006 01:30 AM |
Vizzo virtual gitarist, crtanje varijacije i modulacije | Nocni | Audio Software | 18 | 22-08-2004 12:32 AM |