|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Potreban mi je VST Host za LIVE kao sto je Logic Studio Mainstage, ali da je za Windows platformu.
Probao sam Brainspawn Forte, VST Host free i gomilu drugih, ali to nema nikakvog smisla, najblize sto sam pronasao je Kore 2, ali on ima problema prilikom menjanja preseta, javljaju se puckanja i krckanja, prakticno je neupotrebljiv za Live, osim ako nije rec o nekom podesavanju za koje ne znam. Postoji li nesto za windows platformu a da je dobro za Live Performance, nesto kao Mainstage?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
ableton live?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Razmisljao sam, ali kako ne znam puno osim onoga sto sam procitao da sluzi samo za Making Music On The Fly, prestao sam da istrazujem.
Ono sto meni treba je da kontrolisem presete u tom nekom VST Host-u sa klavijature, kad na njoj kliknem + i -, ukucam recimo 27, da u softveru promeni preset pod brojem 27, da mogu da dodelim slider sa klavijature na recimo filter u softveru, ili master out, ili bilo sta drugo. Bitno je da kad se promeni preset sastavljen od recimo dva layer-ovana VSTi i 4 efekta, da se ne desi neki glitch i scratch, kao sto to sve moderne klavijature rade. Sve to ima Mainstage, problem je sto je samo za Mac. On je ustvari kao Logic, ima iste funkcije sto se tice Channel Strip, mozes koristiti sve instrumente i efekte, samo sto ih sve ucita u memoriju i kako pozivas preset, tako on istog momenta load-uje podesavanja i prelazi iz jednog u drugi bez bilo kakvih smetnji. Ovako to izgleda... I ovako... Moze to i u Cubase tako sto ce se na svaki kanal staviti po jedan instrument pa se menjaju na tastaturi sa strelicom gore i dole, ali to nije resenje, plus sto ostavlja sustain kad se brzo promeni kanal, jednostavno nije za to projektovan. Last edited by kravadinka; 14-04-2009 at 09:42 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Windows 7 | MiGi | Audio Software | 13 | 13-10-2009 08:19 PM |
Windows XP | Inovative_kg | Audio Software | 10 | 05-04-2009 04:23 PM |
-=Windows na Mac-u=- | ProkDu | Razno | 14 | 04-05-2006 02:22 PM |