|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
imaju trip ponekad da se zabodu tako da kad playback stoji, oni krenu da overavaju CPU limit, do overload-a. I to samo na pojedinim kanalima. Ugasim ih tipa sa grupe gitare, i smanji se opterećenje CPU, i nema prekidanja playbacka. Prvo sam mislio da je eqium, pa sam ga zamenio sa Roger Nicholsom, kad i on radi isto. Projekat je na 44.1, RuDaw mashina koja ne bi trebala ni da se oznoji u tom projektu. Interesantno je da se "zabadanja" de?avaju kad prestane deo pesme gde taj kanal svira (tipa prestaju ritam gitare sa refrena). Danas mi je to radio sa timpanima koje sam izeditovao, i smirio se kad sam poni?tio svoj edit, i razvukao trake ponovo od početka do kraja pesme, samo sa sti?anim delovima gde su ranije bile praznine.
Ovo bre mnogo frustrira, jer sam navučen na ove plugove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
resenje je jednostavno, samo ubaci dither plugin ispred njega u lancu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
dither?? zanimljivo, probaću. neki posebno il bilo koji? Kontam da ima smisla, jer on se zabaguje kad dobije apsolutnu tišinu na tom kanalu, a dither generiše šum.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MAO
|
![]()
definitivno je denormalizacija. Jel ima nekog leka osim kačenja izvora zvuka ispred? Nije ovo toliko heavy, dovoljno je montirati neki Waves SSL plug (koji i ovako i onako palim skoro svuda) i ostaviti ga u analognom modu da šušti. Al baš bi voleo da znam dal se ovo leči ikako drugačije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
akai mpc 3000 - roger linn | GRDI | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 75 | 29-01-2008 01:42 PM |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |