|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ovako...koristim Nuendo 3, kad ucitam Superior Nuendo mi se gasi, prijavljuje neki error, nastane pometnja oko drajvera...Zanimljivo da se ovo desi uvek kad Superior ucita oko 800 mb semplova?! Probao sam ponovo da instaliram Nuendo, drajvere za zvucnu kartu ( Line 6 Tone Port), formatirao sam cak i ceo Hard Disk i ponovo instalirao sve programe, ali ovo mi se opet desava...Pretpostavljam da ima neke veze sa Ram memorijom, mada iste imam 4gb?! Ajd ljudi ako neko moze da mi pomogne bio bih veoma zahvalan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Skinuo najnovije drajvere za TonePort?
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Skinuo sam najnovije drajvere za tone port, probao sam i sa drugom zvucnom kartom i opet se javlja isti problem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Pogledaj na koliko max memorije ti je ogranicen superior pa povecaj ako treba...najbolje stavi na 2giga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Memory usage limit je po defaultu podesen na 1200 mb, mada meni nastaju ovi problemi cim dodje tj. cim ucita 800 mb?! Nemam pojma zasto!!
![]() Last edited by metal; 05-10-2009 at 10:32 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
Koja verzija superiora je,jel si probao njega da reinstaliras?odakle vuce semplove?da li ga pokreces u praznom ili vec nakrcanom projektu?sta jos imas od plug inova i da li su neki DX? Moze biti milion stvari ali je sigurno kako to obicno bude neka glupost u pitanju....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Superior 2.0 je sa Metal Foundry dodatkom...Ucitam ga u vec nakrcanom projeku, kad ucitam samo njega dakle bez ostalih vst-a nema nikakvih problema...Zanimljivo, da tad kad je ucitan neki ceo kit od Superior-a, recimo nekih 1200 mb ne moze ni jedan drugi Vst da otvori...kao da ovaj pojede svu memoriju!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Od pluginova koristim jos Atmosphere, Edirol Super Quartet, Edirol Orchestral, Z3t+A, Pod farm...Ajd ako znas reci bar neku stvar koja bi bogla da bude u pitanju, posto sam ja isprobao sve moguce koje su mi pale na pamet!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
...to je sto si rekao.I to mu dodje kao neka normalna stvar.Sa XP-om mozes da koristis do 3g memorije maximala a kada je prekucas obicno se desavaju ove stvari koje opisujes.Frizuj neke stvari,oslobodi memorije gde god i kako god mozes i radi dalje...neznam na koliko memorije je ogranicen Nuendo ali moguce i da je jos manje...jbg,sa kompjuterima je uvek sex,ako nisu ovakve stvari u pitanju onda je latencija i sl...
Last edited by quake; 05-10-2009 at 11:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
U pravu si!
![]() Ne znam da li to ima veze sample rate mi je podesen na 48000Hz, 24bit-a...mada sam i tu probao sve mguce varijacije, ali bezuspesno... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Superior drummer multichannel | Zid | Audio Software | 17 | 02-11-2009 09:17 PM |
Molim za pomoc.. Superrior drummer | Inovative_kg | Audio Software | 18 | 21-04-2009 02:42 PM |
Superior 2.0 | allegrosteva | Audio Software | 18 | 19-11-2008 07:32 AM |