|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Da li je neko imao iskustva sa rode ntk mikrofonom i da li je velika razlika što se tiće kvaliteta između njega i nt1000 obzirom da ovaj prvi košta duplo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Bolji je NTK, a da li bas duplo koliko i kosta to je individualno... NTK je K2 samo sa jednom kapsulom...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
koliko se ja sjecam, razlika izmedju ntk i k2 nije samo u vise pick-up patterna, vec u razlicitoj kapsuli...nek me ispravi netko ako grijesim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() @koca: Dakle, NTK i NT1000 imaju istu kapislu, s tim ?to je NTK cevni, pa je samim tim i skuplji. Da li je duplo bolji i da li je uop?te bolji - to je stvar ukusa i potreba. Slaba je vajda od tuđih iskustava, po?to svako ima svoj ukus i potrebe. Mora? da proba? i jedan i drugi u istim uslovima, pa da vidi? koji ti je korisniji. Ako to ne uradi? ?anse da bude? zadovoljan su 50% (ako si optimista) ![]() Pozdrav
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
ntk vs k2, k2 pobedjuje jer je bolji... koliko se ja secam o tome se vec pisalo u nekoj staroj temi..
ntk je bolji od nt1000 jer nt1000 je slican kao rode nt1-a samo sto nema "harash" zvuk... svi jeftiniji rode mikrofoni su ok ali zvuche "Hladno" (nt serije...) --- ntk je tube mikrofon, ima lampu, pa ako se nekad zasitis starim zvukom mozes da nabavis bolju lampu i time postizes bolji/detaljniji zvuk.. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rode k2 vs NTK | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 28-03-2011 07:32 AM |
Rode NT5 ili... | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 36 | 17-05-2009 09:14 PM |