|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Neverovatna stvar mi se dogodiila ili ja nesto nisam dobro uradio,nisam neki strucnjak pa me zanima da li mi neko moze reci nesto vise na ovu temu...Naime,dok sam imao Sound Blaster Audigy nisam imao ovih problema,a sad koristim E-mu 2020 i u Source Buses/tracks u donjem levom cosku mi stoji ASIO E-mu/analog out ali onako zamagljeno,sta treba da obelezim u Presetu,verovatno ja tu nisam nesto dobro podesio jer mi se to desava samo kad namesti Entire Mix,a kad stavim Main outputs onda je sve ok,ali nisam siguran ni zasta to sluzi niti koja je razlika...Nadam se da ce mi neko to pojasniti i pomoci mi...Intere suje me jos i exportovanje midija (da li mora da se odradi freeze pa onda da se exportuje sve kao wav ili posoji nesto drugacije)...
Pozdrav........ ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
1. U meniju "Options", pa na tabli "Audio options", pa na "Advanced", pod "Playback and Recording", vidi je li ti pod "Driver mode" stoji ASIO ili WDM-KS. Treba da stoji ASIO.
2. Od preseta biraj na dnu "What You Hear", osim ako ti ne treba ne?to drugo. Edit: Bolje da prvo zaledi? sve midi trake u audio, tako procesor lak?e radi druge poslove. poz. Last edited by Tolerancija; 09-03-2009 at 04:20 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Bogami nece,probao sam (inace koristim asio drajvere),hoce samo ako stavim Main Outputs u suprotnom nema sanse,sve sam probao...Mozda postoji neko dugo resenje ubedjen sam da nesto nisam dobro podesio??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cubase sx3:export audio mixdown.. | Reinhardt | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 14-12-2008 09:18 PM |