|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Drugar, inace poznati NS blues gitarista, je bio na sajmu u franfurtu gde se sreo sa ruskim lampaskim pojacalima i totalno je odusevljen njihovim kombo pojacalom. Jel probao jos neko ova cuda? A cena im je smejurija, i sve rade rucno
![]() Evo linka http://www.yerasov.ru/index.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Hmm, ja sam odavno cuo i video na netu yerasov pojacala i pedale.. e sad nisam probao, ali prostom racunicom sam shvatio da su cene slicne behringeru.. u rusiji! Znaci verovatno bi kod nas bile duplirane.. tako da.. sajamska cena i prodajna cena ne moraju da budu iste!
Inace i program im je slican behringeru i yerasaovu sto ne znaci da je losije.. vec da imaju slicno razmisljanje.. pretpostavljam ah da, ovo im stoji odavno Sorry, english version of our site under construction. Please try later. You can look our product 2006 on russian version of our site. Welcome!
We can't lost, 'cause we don't know where we're going but anyway, we are all going in the same direction. Last edited by dejankuki; 15-04-2009 at 11:40 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() A cene ne bi trebale da budu mnogo vece po njegovim recima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
ja sam ćuo da im je ćak i hi-fi oprema ćista ezoterija .
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|