Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-03-2009, 08:55 AM   #1
marko.masina
Junior Member

Default stalci za zvučnike

znam da je o tome bilo govora ali evo posto sam u potrazi za istima.
ako imate nakoga tko ima kafic i ne trebu mu vise stol za terasu tipa ovaj [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/SERV/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG],
makne se gornja pločca i imate samo postolje.
te?ina im je od 7 do 18 kg za ni?a postolja. ali celice cijevi su ionako ?uplje pa u nih mozete staviti pjesak da bi dobili na tezini.
baze postolja su malo vece i nezgrapne i sa donje strane na pod prijanjaju u 3 do 4 dodirne točke (ali ako stavite gumu ispod jos vire se sprjecava prjenos vibracija).
jedini je problem visina kod standardnih stolova 70-75 cm.

U Hr. postoji vi?e firmi koje proivode ta postolja, a ja sam kontaktirao jednu za vlastite zvučnike i imaju prihvatljivu cijenu od 315kn (cca 43 eura) ZA POSTOLJE VISINE 90 CM I TEZINE 18 KG 315 kn.

http://www.roteka.hr/index.html
Attached Images

marko.masina is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules