|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
znam da je o tome bilo govora ali evo posto sam u potrazi za istima.
ako imate nakoga tko ima kafic i ne trebu mu vise stol za terasu tipa ovaj [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/SERV/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG], makne se gornja pločca i imate samo postolje. te?ina im je od 7 do 18 kg za ni?a postolja. ali celice cijevi su ionako ?uplje pa u nih mozete staviti pjesak da bi dobili na tezini. baze postolja su malo vece i nezgrapne i sa donje strane na pod prijanjaju u 3 do 4 dodirne točke (ali ako stavite gumu ispod jos vire se sprjecava prjenos vibracija). jedini je problem visina kod standardnih stolova 70-75 cm. U Hr. postoji vi?e firmi koje proivode ta postolja, a ja sam kontaktirao jednu za vlastite zvučnike i imaju prihvatljivu cijenu od 315kn (cca 43 eura) ZA POSTOLJE VISINE 90 CM I TEZINE 18 KG 315 kn. http://www.roteka.hr/index.html |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
TFT stalci | OFF | Computer Hardware | 7 | 24-03-2009 11:31 AM |
Stalci za monitore | akordeonista | Dizajn i konstrukcija studija | 28 | 18-09-2008 11:18 PM |
Stalci za zvucnike | Solozabal | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 08-06-2008 09:21 PM |