|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Bila je na njemu vista i ja sam sa Hiren's boot CD-om izbrisao particije na disku i sad ga ne mogu formatirati... Nemam pojma sta da radim.
Sta od ovog da koristim? ----------------------------------------------------------------------- Partition Magic Pro 8.05 Best software to partition hard drive Acronis Disk Director Suite 9.0.554 Popular disk management functions in a single suite Paragon Partition Manager 7.0.1274 Universal tool for partitions Partition Commander 9.01 The safe way to partition your hard drive,with undo feature Ranish Partition Manager 2.44 a boot manager and hard disk partitioner. The Partition Resizer 1.3.4 move and resize your partitions in one step and more. Smart Fdisk 2.05 a simple harddisk partition manager SPecial Fdisk 2000 SPFDISK a partition tool. eXtended Fdisk 0.9.3 XFDISK allows easy partition creation and edition GDisk 1.1.1 Complete replacement for the DOS FDISK utility and more. Super Fdisk 1.0 ---------------------------------------------------------------------- I imam XP na CD-u koji nije butabilan pa ne ynam kako to sve da sredim... Ako neko moze da mi malo pomogne. ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|