|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
Negitaristi kojim vst instrumentima pravite svoje rifove, sola i ostale stvari?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Svim VST(i) koji imaju gitare & VSTfx gitara & još neki ...
![]() I sve ti je to 'brlje, brlje'. Nema ništa bez žica, vratića, prstića, pa ondak ostalo. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
ma znam to legendo ali mi ovo treba u momentima kad mi nije neki gitarista pri ruci a da to rijesim kako-tako...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Posalji mp3 da ti odsviram ja sta ti treba...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
kravadinka: znaci bolje da me ne navikavas na to...
mnooooooogo sam naporan... al cemo probati...ima li vas negitarista ili svi na forumu svoje probleme sa gitarama rjesavaju sa zivim gitaristima ili se jednostavno stide da kazu da stavljaju virtual g.... ![]() ![]() damn....
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Pro Member
|
Ako treba akusticna onda Real Guitar a ako je dist onda Hypersonic 2 pa kroz Guitar Rig ili Amplitube JH ili sl....
Pozz
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Za akusticnu gitaru Real Guitar a za elektricnu Real Strat (od iste firme - MusicLab). Real Strat provuces kroz neki GuitarRig 3 ili AmpliTube Metal i sl. Radi solidno ali je ziv instrument nezamenljiv!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Gitara mi se snima live u 90 % slucajeva.. Ali tako za neke kratke solazice, Real Strat kroz amplitube.. Koristim i VG, ali samo za postavke gitara ( lazem, imam par pesmica u kojima je i ostao
) .
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|