|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Koliko Fantom G najvise moze podrzati flash memoriju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
@Nemania
Fantom G podržava najviše 1 Gb memorije.Ima samo jedan problem-pošto postoji samo jedan slot za memoriju vrlo teško je nabaviti 1 Gb memorije.Ja u Fantomu imam 512 Mb i sasvim mi je dovoljno.Još jedna stvar-1 Gb podržava tek od verzije 1.03.Dakle ako je starija verzija OS u klavijaturi prvo je treba nadograditi na noviju i tek tada staviti 1 Gb! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Nisam mislio na RAM memoriju. Imam 1gb rama. Interesuje me flash memorija (da li mogu staviti USB stick od npr 8gb i na njega napakovati samplove u fantom projektu)?
Naravno klavijatura ce ucitati samo projekat do 1gb rama...Ali da ne bih menjao 8 razlicite flash memorije, voleo bih da npr. na taj jedan usb flash napakujem 8 PRJ. projekata, i ucitavam jedan od njih po potrebi... Znam da je stari fantom x mogao videti samo 1gb Compact Flash memoriske kartice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
@Nemania
Šta se tiče USB sticka ja koristim USB od 4 Gb i sve radi normalno.Mislim da je to i maximum koji podržava!Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
YAMAHA SU700 pro?irivanje memorije | Midi | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 0 | 01-09-2010 08:47 PM |
Grandmaster Flash - The Message= koji synth ?? | ugljesa | Razno | 13 | 24-12-2009 03:31 PM |
koliko ram memorije moze da koristi cubase sx3? | korenjak | Audio Software | 18 | 14-08-2009 07:17 PM |
OCZ memorije | Inovative_kg | Computer Hardware | 5 | 26-10-2007 05:07 PM |
Pitanja o flash kartici za Pa-80 | bobby55 | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 28-06-2005 04:20 PM |