|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Srecna Vam nova godina i Bozic i svi dani, ne samo u 2009
![]() Evo ovako, zanima me kvalitet preampa na RME 400 firefejsu kao privremeno resenje za snimanje vokala , dok ne nebudem imao $$$ za neki kvalitetan preamp. I npr razlika izmedju Motu ultralite mk3 i RME 400 interfejsa. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Dobar kvalitet. Malo bolji od Motu, al ne mnogo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
mod?rateur analogue
|
![]()
meni se cini dosta bolji od Motu. al ono.. nije neka sreca na duge staze. Onyx je bolji pre, al nisam usporedjivao konverzioju, jer sam vozio na linijski input od FF800.
u svkoam slucaju FF800 ima super konvertere. vrijedne svake pare. bez konkurencije u toj zoni cijene. radio sma i sa FF400. ali krace. nisam primjetio neku razliku. makar brojke kazu da neka minimalana postoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
MAO
|
![]()
ja sam skoro poredio onyx preamp sa mixera sa ff800 preampom, i mogu reći da su veoma male razlike - čini mi se da je mackie za 5% svetliji, eto, onako baš minimalno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Misljenje vezano za tonski studio | damnjan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 7 | 29-05-2009 09:54 PM |
Pitanje vezano za mixer | Madagascar | Computer Hardware | 1 | 13-01-2009 05:37 PM |