|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() ortak se nalozio da kupi midi klavijaturu pa ne moze da se opredeli da li da uzme E-MU X-Board 49 ili M-Audio Oxygen 49
oba je video samo na slici i malo vise mu se dopada m-audio po izgledu ja nisam bas toliko strucan da mu dam savet ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Imam Oxygene 61 evo već tri godine i dobro me služi. Ako mu je bitna za sviranje, predlažem da ode u radnju i neka napipa na suvo koje dirke mu više odgovaraju. Meni se kod moje ne sviđa što su isuviše krute, naročito crne dirke, ako gaziš bliže ćoškovima onda postoji šansa i da ne stisneš dirku. Takva je konstrukcija prosto...
Gledam fotografije sa sajta, Emu ima 16 knobova a M-Audio ima 8 knobova + 8 klizača. Namena i jednih i drugih je ista (midi kontrola raznih parametara), pa nek odluči šta mu je draže. Koju god da uzme neka je čuva od prašine, zna da se zavuče po klizačima i knobovima što može da nervira kasnije. ![]() Last edited by igorxp; 29-11-2008 at 06:49 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
ok znaci klizaci i knobovi imaju totalnu istu funkciju i namenu a koji od ovih dva ima bolje dirke, meni se cine manje vise isti ali dali ima neki neku dodatnu funkciju koji ovaj drugi nema i obrnuto,sorri ako smaram ali ipak se ne kupuje midi svaki dan
![]() Last edited by mladjex; 29-11-2008 at 10:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Za dirke će morati kako rekoh da se na licu mesta uveri, po?to sa fotografije te?ko mogu da zaključim
![]() ![]() Recimo, moj model nema onih 6 dumića s leve strane, valjda su to kasnije dodali. Inače, pitch i modulation glajderi (s leve strane) su igračke u koje će se zacopati odma'. ![]() Mene kod ove klavijature intrigira ?ta je ono u gornjem desnom uglu. Pitati prodavce. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
ok hvala na trudu i brzom odgovoru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Nema tu puno misterije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
audio to midi vst? | drzox | Audio Software | 10 | 04-06-2009 05:26 PM |
Midi\Audio Efekti... | idekius | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 11-07-2005 09:41 PM |
audio to midi konvertor? | SumAnuT | Audio Software | 16 | 10-03-2005 04:13 PM |