|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
pitanje:
Da li neko od foruma?a ima konekciju tASCAMA DM4800 i M-audioprofire light briga? Razmi?ljam da kupim M-audio PFLB 32 dig in/out i tri kartice Tascam IF-AD/DM (svaka 8 dig in/out) i iskoristim adat sa Tascama tako da dobijem ukupno 32in/out ?to bi bilo kompatibilno sa M-audioPFLB-Sve to da bih mogao raditi u ProoTools 8-jer koliko je meni poznato samo ta kartica podr?ava ProTools!!! Iskustva-Predlozi-Komentari- Zahvaljujem ![]() ps. Izvinjavam se administratoru ako sam pogre?no postavio post(nadam se da nisam) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Ne znam cemu komplicirati stvari i trositi novce, kad sa TASCAM IF-FW/DM MKII karticom dobijes odmah 32in/32out audio kanala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
čovjek ?eli radit u pro toolsima,mislim da je to poanta,
a ovo kako si naveo mo?e funkcionirat bez frke |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
upravo je to poenta...
Imao sam digi 002 rack- a sa IF-MKII RADIO U CUBAS-u-medjutim dok sam bio odsutan u roku od par dana mi je riknuo digi002 i kartica za tascama!!! da bih mogao da nastavim da radim u PT-interesovalo me je da li ima neko već navedenu konekciju Tascam dm 4800 i MaudioPFLB, i njegova iskustva-NAPROSTO PAR REČI ...iz iskustva |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|