|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
moderator
|
![]()
Zanima me da li je jos neko od vas gledao ovaj cirkus na b92 veceras,da razmenimo utiske...
Posto je bilo ljudi na forumu koji su tvrdili kako ce ovaj svestski-nikad-do-sad-vidjeni-spektakularni-mega-show da napravi muzicku revoluciju u Srbiji sa legendarnim talentima koji su bili selektovani tako pazljivo i profesionalno citavih pola godine. ![]() Ijao,uau,dosla je 'pop diva' Anastacia na koju smo poslednji put obratili paznju negde pre deset godina ,muceci se posle toliko iskustva na sceni da uhvati ritam i otpeva 5 nota,upravo oduvana sa bine od jednog sasvim prosecnog kandidata ispodprosecnog show-a,ciji je clan zirija niko drugi nego Marina Tucakovic i 2 clana zirija iz isto tako ispodprosecnog 'Idola'. Da li samo ja vidim ovo ovako,ili je ovo zaista show business,koji ja ne mogu da skapiram ![]() ![]() ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pocetak snimanja | sasaristic | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 2 | 07-09-2009 08:21 PM |
Setup - za pocetak | OFF | Zoran Vračević - Vrač | 12 | 22-08-2006 04:43 PM |