|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Cestitke....
Izricito mi se svidjaju sintovi i sve ostalo na 2:05 (strava), ona me malo nervira (i imidz i generalno spot) ali to prodje kad zazmurim ![]() Sori sad sto cu ovo reci, ali kad ce Srbi poceti da prave normane spotove? - Kazete "nema para" - ovo nema veze ni sa kakvim parama, i da dobijemo 30 000e za spot, i dalje bi napravili sranje. Kreativnost (price) u ovom i u ostalim nasim spotovima - nema (jaaaaaaaaako retko). Fuj. Ali mi analiziramo audio, a audio je stvarno super (opet svaka cast) i lepo joj je (po mom misljenju) snimljen vokal. Muzika super modulacija mi je pomalo... nagla, ali ok ljudi sad je 4:45am - ovo je razlog ovako glupavom postu koji na kraju izgleda nema veze sa zivotom laku noc Last edited by filip; 01-11-2008 at 03:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
moze avi? mpg? neshto?
![]() smrtnicima ne radi youtube.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
ovo je odlicno! nemam reci,ovo je hit!
ko je komponovao muziku? el ovo 100% autorska muzika? koliko godina ima devojka?
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Devojka super peva ..... steta sto nema " ono " ..... a i na ovom terenu ipak postoji Darko Dimitrov koga treba dostici ....
http://www.youtube.com/watch?v=CKuYyJCyHuo http://www.youtube.com/watch?v=f2cGi...eature=related Voleo bih da cujem negde u mp3 formatu , posto ovako na Youtube je tesko steci dostojan utisak ..... ono sto mi pomalo smeta je cudan odabir " bubnja " za ovu vrstu muzike ..... U svakom slucaju , lepo , solidan spot i zelim puno uspeha na radijskom ![]() Pozdrav Last edited by Max; 01-11-2008 at 12:57 PM. Reason: xxx |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ove sto si stavio - super rade! Pogotovu prva, NINA ZIZIC...matrica je SUPER odradjena! Odlicno ukomponovan gitarski riff sa nasim melosom a ope=t 100% RnB. Samo opet ista boljka - RnB NIJE MUZIKA SA NASEG PODNEBLJA I ZA NAS JEZIK!!! Ova druga, isto dobra matrica, sa crnjom je 100% taj vibe na pocetku, ali posle sve potone kad krene pevanje i nAS JEZIK..makedonski, sta vec! Zakljucak - ima ljudi koji su naucili da rade dobre, uverljive RnB matrice, ali TA muzika kod nas nema buducnosti, i besmislena je. @ Oggy - A za pesmu koja je zapocela thread - sve je ok, ima dobrih momenata, ali vidi se (ko i sto sam kazes) da ti to nije muzika i stil koji ti lezi... Sto kaze Max, nema "ono"... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Slazem se sa tobom ... samo skini nekoliko matrica Darka Dimitrova ( makedonac ) i uporedi sa " svetskim " .... naravno da si u pravu za jezik , ali ostatak posla je zaista na visokom nivou A ovu drugu matricu ..... pogresio sam .... evo sad sam postavio pravi link Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]() ![]() Da sada ne bih kvotovao u beskonacno... Ne bih voleo da me bilo ko pogresno razume, jer se i meni dopada kako Dimitrov radi, ali da sam mislio da nekog "stizem" ili "jurim", bavio bih se atletikom ili automobilizmom, a ne muzikom ![]() Pesmu nismo radili "za neku priliku", nego smo je uradili takvu kakva jeste, zato sto nam se u tom momentu tako desila, htelo nam se, moglo nam se i uradili. Snimljen spot za nju, a posto je u toku radijski festival, eto malo da se i reklamira... One dve pesme sto je Max okakacio, super zvuce, ali da sam hteo da ova pesma zvuci tako, ja bih je tako i uradio, ali nisam jer smo zeleli da nasa pesma zvuci bas ovako kako zvuci ![]() ![]() "Ovo" ili "ono" "nesto" su prilicno apstraktni pojmovi koji se koriste u "modernom show-biz poslovanju", a vreme sve najbolje pokaze ![]() Na kraju, nije ni bitno. Da nisam zadovoljan, ja ne bih ovo kacio u javnost, ne bih pustio na festival, CD... Ali jesam i zato sam to podelio sa vama ![]() Hvala vam na izdvojenom vremenu i komentarima ![]() p.s. mp3 nisam okacio zbog nekih propozicija gde u javnosti sme da ide samo mp3 sa "maskom" radijskog festivala, pa ne bih da se glupiram, kad vec ne moram. Mislim cak da ima mp3 sa sajtu radio "S"-a.
![]() |
#10 |
Ivan Lekic
|
![]()
ja sam dobro upoznat sa ovom pesmom , i muzicki i produkcijski i sve ostalo je odlicno uradjeno, meni nista ne fali,ni ovo,ni ono .. vec bas ovako kako jeste .. od mene sve cestitke .. i za spot .. skroz je ok
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nesad Selman - S tobom bez tebe | Amil | Promocija radova | 3 | 09-07-2009 07:16 AM |
Lejla Hot - Da tvom srcu toplo je | Oggy | Promocija radova | 45 | 27-02-2008 03:35 PM |
Lejla Hot - Skale 2007 | Oggy | Promocija radova | 27 | 25-07-2007 10:29 PM |
Kotizacija za radijski festival = 1000 eur | Gianfranco | Razno | 22 | 11-10-2005 12:07 AM |