|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Dakle umesto starog uzeo sam danas:
Xenyx 802 i EMO4040.Dakle nista nisam dirao sa mixetom (nijedno dugme - osim sto sam je ukljucio u struju). Dalje povezao sam sa Main Out 2 kabla na naravno IN (analogni - nadam se da je to to) na kartici. Instalirao sam sve drajvere za EMO i kada kliknem na properties za sound recording dobijam: There is a problem with your sound hardware.To install mixer devices go to Other hardware and chose Add another hardware. Naravno sve sam to uradio ali nema novog hardwera.Sta bi tu moglu biti u piranju. Ja dosada nisam nikada video mixetu moguce i da je neka glupa greska iako sam sve radio po manuelu. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
jesi li instalirao pravilno drajver i patchmix za emu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Pa jesam ali je bio drugi problem.
Morao sam da otvorim sound output i da tamo stavim da waw u delu za audio output. To sam slucajno otkrio. Ali sto se tice prepoznavanja zvuka ta kartica je ocajna u odnosu na m-audio fast track.I to je bas mnogo losija. Negde je na pola puta izmedju obicnog pc mikrofona i integrisane graficke i fast track m-audia sto je bas lose.Puno suma - mozda zbog mixete |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
druze, ta kartica je odlicna u svom rangu, mozda i najbolja.
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Posalji PM gosp. TikiTheBoyler (nadji ispravan nick u Member List).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]()
gain u softverskom mikseru treba biti na 0 dB.
utisavanje se vrsi nakon izlaza iz kartice, ako je moguce pomocu kontrolera, miksera ili na avucnicima ako su aktivni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Tu nista nisam dirao. A gain na Xenyx 502 mikseru sam okrenuo za 90 stepeni udesno.Sve ostalo je na 0 to jest nema pojacanja ? Hteo sam da promenim onu opciju za vreme kasnjenja ali se to nesto ne vidi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pitanje:xenyx 802 & B1-snimanje vokala | solo | Computer Hardware | 11 | 04-11-2008 02:39 PM |
Mixeri: Soundcraft EFX8 ili Behringer Xenyx 1622fx | frcko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 16-08-2008 06:46 AM |