Go Back   Rumski Forum > Muzika/Glazba > Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere...

Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2009, 06:47 PM   #1
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Default Nisam do sada vidio ...

Eeva, čestitam za naimenovanje na mjesto moderatora u ovoj sobi .
alfom is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 02:32 PM   #2
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Nisam do sada vidio ...

hvala, ja tek sad videh )

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 03:08 PM   #3
Inovative_kg
Senior Member

Inovative_kg's Avatar

Pridruzujem se cestitkama
Inovative_kg is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 03:20 PM   #4
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

nemam nista protiv nikoga ali eeva je premlada za ovako nesto i mislim da je bez veze sto ste je postavili za moderatora ove OZBILJNE sekcije. eeva je pjevacica koja je i tekstopisac i koja je VJEKOVIMA daleko od ozbiljnog komponovanja i aranziranja. Da se ne nadje prozvana i ja sam VJEKOVIMA daleko od ozbiljnog pjevanja.

Predlazem da se ovo sto prije promjeni. Jos cu jednom ponoviti da nemam nista protiv nikoga, ali treba biti realan. Zasto slowstar nije postavljen za moderatora ove sekcije na primjer???

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 03:37 PM   #5
Inovative_kg
Senior Member

Inovative_kg's Avatar

Ne vidim zasto bi to bilo tako jer se sekcija zove 'Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere...'. Ja smatram da je jako kompetentna za ovaj posao, izmedju ostalog, ima svoje radove, pise tekstove, kreira vokalne linije, dakle ima kreativnosti u njenom poslu. Druga stvar, jedina se trudila da koliko-toliko ozivi pojedine sekcije, tako da smatram da je potez skroz ok .. Slowstara postujem, nemam nista protiv da i on bude moderator ovde
Inovative_kg is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 03:46 PM   #6
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

slazem se, nemam neko iskustvo niti sam kompetentna, nego se eto desilo se da me je jedinu zapravo zanimao ovaj thread i ova tema, pa mi predlozise 'titulu'.

nije kao da sam postala predsednik drzave uostalom...ovo je samo forum :-/ nije to bogzna kolika odgovornost.

al oke, mislim kako vi zelite, nisam ja ni trazila ovo, kao da bih bogzna sta i radila,ni nema me na forumu u poslednje vreme,jer je previse tesno i negativno postalo da bi bilo korisno,izem ti zivot hahah,ni kad me nema nekom zasmetam.

aj uzdravlje!

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 05:30 PM   #7
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

Quote:
Originally Posted by Lou View Post
nemam nista protiv nikoga ali eeva je premlada za ovako nesto i mislim da je bez veze sto ste je postavili za moderatora ove OZBILJNE sekcije. eeva je pjevacica koja je i tekstopisac i koja je VJEKOVIMA daleko od ozbiljnog komponovanja i aranziranja. Da se ne nadje prozvana i ja sam VJEKOVIMA daleko od ozbiljnog pjevanja.

Predlazem da se ovo sto prije promjeni. Jos cu jednom ponoviti da nemam nista protiv nikoga, ali treba biti realan. Zasto slowstar nije postavljen za moderatora ove sekcije na primjer???
Iju ! Ta nemojte kas'ti
Toliko si ovisan od ove sobe i toliko znanje puca iz tebe u ovom kutku, da su stotine forumaša postali extra kompozitori, tekstopisci i aranžeri.
Ajd' sad ozbiljno :
Eeva ima šlifa itekako. Nije njeno da poučava, nego da nadgleda, upućuje, ... u duhu i po pravilima foruma. Ako nađe vremena da učestvuje u majstorskoj tematici u onom što zna - super!
No sikiriki Eeva. Samo naprijed mlađana naša 'rumašice' i ne osvrći se na ove 'ni na kakvom znanju zasnovane' profilacije.

@ Lou, jes' ti ženskomrzac ili šta ? Kud ne nađe malo ljepšeg takta da napišeš ovako nešto za jedinu (aktivnu) forumašicu i izvanrednu pjevačicu (u godinama koliko Eeva ima)? Stvarno si me neprijatno iznenadio.
I bez ljutnje i explosion sada. Nema potrebe.
Bilo bi lijepo da moderator obriše i tvoj post i ove ispod.
Ipak neka ostane lijepo čestitanje, jer je stvarno od srca i - LIJEPO bratko.

@Eeva, tebi pusa od ovog čike za svaki minut truda kojeg ćeš odvojiti da ova soba opstane, bude dobra i korisna.

Last edited by alfom; 03-03-2009 at 05:37 PM.
Old 03-03-2009, 05:46 PM   #8
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Man'te se prduckanja molim vas, Eeva je savrsena za moderatora ove sekcije, podrzavam odluku da ona bude mod 1000%..
Nemojte samo Slowstara molim vas, on ce samo o Apple-u da pricha, i kako je komponovanje na njemu najbolje i najlakshe (uz duzno poshtovanje za chika Slobu).
Eeva, chestitke sa moje strane, ne sumnjaj u sebe, super ces ti raditi taj "pos'o".

Last edited by silicon science; 03-03-2009 at 05:51 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 06:15 PM   #9
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Quote:
Originally Posted by alfom View Post
Iju ! Ta nemojte kas'ti
Toliko si ovisan od ove sobe i toliko znanje puca iz tebe u ovom kutku, da su stotine foruma?a postali extra kompozitori, tekstopisci i aran?eri.
Ajd' sad ozbiljno :
Eeva ima ?lifa itekako. Nije njeno da poučava, nego da nadgleda, upućuje, ... u duhu i po pravilima foruma. Ako nađe vremena da učestvuje u majstorskoj tematici u onom ?to zna - super!
No sikiriki Eeva. Samo naprijed mlađana na?a 'ruma?ice' i ne osvrći se na ove 'ni na kakvom znanju zasnovane' profilacije.

@ Lou, jes' ti ?enskomrzac ili ?ta ? Kud ne nađe malo ljep?eg takta da napi?e? ovako ne?to za jedinu (aktivnu) foruma?icu i izvanrednu pjevačicu (u godinama koliko Eeva ima)? Stvarno si me neprijatno iznenadio.
I bez ljutnje i explosion sada. Nema potrebe.
Bilo bi lijepo da moderator obri?e i tvoj post i ove ispod.
Ipak neka ostane lijepo čestitanje, jer je stvarno od srca i - LIJEPO bratko.

@Eeva, tebi pusa od ovog čike za svaki minut truda kojeg će? odvojiti da ova soba opstane, bude dobra i korisna.
ma kakva ljutnja, nema ovo veze sa osjecanjima a pogotovo sa polom zenske ganjam van foruma, pogotovo rumskog. da nismo toliko fokusirani na muziku i na studio tj. da ovo nije freak forum ljudi bi nas davno deklarisali kao gej, ne zaboravi to (nemam nista protiv gejeva)

ne trebaju postovi da se brisu jerbo svako ima pravo na svoje misljenje. nije u pitanju predsjednicka funkcija ili moderatorska, nego je u pitanju eevina kompetentnost. ovaj forum posjecujem svaki dan jerbo se tu nalaze ljudi koje zanima isto sto i mene (vjerovatno je to i razlog vecine vas) i svi oni imaju svoje amplitude ali najveci galamdzija od svih je upravo bila ona. nije dzaba pjevacica meni je ona simpaticna zaista, jer ima energije za 1000 zena i naravno ima kick ass glas ali smatram da NIJE pogodna za moderatora te sekcije.

cika alfome sorry sto sam te razocarao ali moje profilacije u vecini slucajeva nisu omasile, osim ako namjerno zazmirim...

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009, 06:23 PM   #10
alfom
Pro Member

alfom's Avatar

E, tako. Sad smo se lijepo dogovorili. Ovaj puta će? za?miriti i napisati lijepu čestitku Eevi, pa joj pomoći, kao mlađani kolega, u njenom radu u ovoj sobi.
Bravo za ovaj izbor ?to ti ponudih i samo naprijed .

I da zna? da ti ovako napisah jer je u mojoj kući moja uvijek posljednja !!! Ja uvijek govorim zadnji i ka?em : "Da draga".

Last edited by alfom; 03-03-2009 at 06:31 PM.
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules