|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
Novation Remote 25SL
Autor: Sandzama Ovdje mozete da postavljate pitanja i sve sto vas interesuje u vezi navedenog uredjaja i recenzije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Pitanje za Ivana R. Nikolića (autora gore navedene recenzije).
Kako resavate u Cubaseu - Nuendu prelazak sa prvih 8 kanala na sledecih 8? Konkretno, postoji li mogucnost da se automatski prebaci na sledecih 8 kanala i da na njima reaguju fejderi za Volume i druge komande tipa Mute, Solo itd.? Last edited by akordeonista; 15-09-2008 at 09:04 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Naravno, samo se pritisne scroll (pored displeja) i predje na kanale 9-16. Tasteri ispod fejdera su po default-u mute i solo a potenciometri s leve strane kontrolisu EQ i FX send-ove.
Sandzama |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Mislis na ode dugmice pored koji sluze za listanje displeja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Tako je
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
bash sam gledao u artistu pre neki dan i novation remote 61sl koshta tek neshto vishe od 450 ojrai
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Meni je pre oko 6 meseci covek doneo iz Nemacke Novation Remote Zero SL, slusalice Audio Technica M-20 i 100 CD-a Verbatim u jednom pakovanju, bilo je na nekoj rasprodaji za 260 eura. U stvari, taj prijatelj je narucio taj paket iz Amerike za 220 eura a isti mu je stigao za 3-4 dana u Nemacku i kada je platio carinu izasao je 260 eura.
Mozda vredi tako neku varijantu pogledati i za Novation verziju sa klavijaturom. Samo ako imas nekog preko grane ko je u EU da moze da naruci preko interneta iz Amerike. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
zanima me dali se padovi na ovoj spravi ponasaju kao oni na m-audio triggerfinger i korg padkontrol ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Pa sad, ne znam kako se ponasaju na tim spravama ali na Novation-u su dinamicki Padovi i rade super! Najbolje ti je da odes do prodavnice i probas sam kako rade i da li ti odgovaraju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
odlucio sam.. ipak je Novation Remote 25SL + Korg Padkontrol dobitna kombinacija
![]() btw. jel moguce da kod nas kosta 450e ? preko se krece od 270-370... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novation Remote SL | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 20-05-2008 03:19 PM |