|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
da li neko zna o cemu se radi,sve sam probao...izlaz iz sm pro konvertora na dig. ulaz na karticu..nema nista..i drajvere nove instalirao.ma nista...mozda jednostavno nije ispravan taj ulaz...sm pro konvertor sigurno radi,probao kod prijatelja...da li ima neka caka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Imao sam isti problem sa Audiophile usb kartom... I na kraju sam je prodao zato sto je go*no od karte...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
mailuj m-audio, mada ne garantujem da ce ti odgovoriti 100%, u svakom slucaju ne skodi
koliko vidim, dosta karti je sad povuceno iz kataloga ponude na njihovom sajtu..verovatno spremaju novi program |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
esi maya 44 usb rulez ! ... iako mi je m-audio omiljena firma ovde je zvuk bolji nego kod spomenutih karti ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Bas bezveze za spdif...
Meni se kod 192 modela svidja sto ima dva izlaza ali neko rece da to nemozes nista routovati. OT jel neko probao TC Desktop Konnekt 6? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Da li uopste na nekom m-audio radi dobro taj spdif?...znam da se ljudi zale i na neke druge modele
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Ja sam u jednom studiju instalirao Joemeek TwinQ koji je putem S/PDIF-a vezan na Audiophile 2496. Sve šljaka savršeno!
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Ok, hvala Tiki - treba mi ta informacija bas za audiophile 2496 i to u vezi njegovog spdif outputa jer sam citao da ljudi imali problema sa USB Audiophile kojeg vidim sad vise ni nema na sajtu, izgleda da su ga povukli iz prodaje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Meni je sve šljakalo OK na 192-ci...konkretno sam je vezao na AKAI sampler i prebacivao fajlove a koristio sam je i za vezivanje externih efekata u cubase baš preko digital I/O...e sad ne mogu da se setim kako mi je šta bilo podešeno a prodao sam je jel mi je trebala externa zvučna.Uglavnom trebalo bi da radi
![]()
http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" Last edited by DADDY Z; 30-09-2008 at 12:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cemu firewire ulaz na Audigy 2 sb0240 ? | vasko | Computer Hardware | 7 | 11-08-2009 08:00 AM |
iz maye MKII digital izlaz u d. ulaz Maudio1814? | File | Computer Hardware | 4 | 19-12-2008 09:32 AM |
SPDIF ulaz u Lunu II | divinesound | Computer Hardware | 6 | 03-03-2005 09:08 AM |
Digitalni ulaz u LUNU | divinesound | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 16 | 26-01-2004 12:42 PM |