|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
prostor koji namjeravam sredjivati je u prizemlju stambene zgrade,
sa strana nema nikog, dakle jedini susjedi su iznad. prostor je 35m2, visine 3,5m (roh bau) kako rijesiti veliki spl ispod 100Hz? jasno mi je da jedino principom izgradnje sobe u sobi i plutajucim podom mogu dobiti neku ozbiljnjiju izolaciju, al pitanje je ustvari koliko MAXIMALNO mogu izolirati, sa najboljim materijalima, sa najboljim principom gradnje? btw, proucavam tu problematiku neko vrijeme (naravno googlanjem), iza mene su nekoliko sredjenih semi-pro studija (bez plutajuceg poda), pa me zanima misljenje ljudi koji su bili, ili su u istoj situaciji u praksi.. teoriju pustimo po strani ovaj put tnx na svakoj pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zvucna izolacija sobe, pomozite | srki76 | Dizajn i konstrukcija studija | 3 | 22-09-2009 09:13 AM |
Zvucna izolacija / koristio sam search | ThePopa | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 24-09-2008 04:21 PM |
Karatavan i zvucna izolacija | vly | Dizajn i konstrukcija studija | 11 | 04-03-2008 10:53 PM |
Zvucna izolacija na niskim frekvencijama? | Madagascar | Dizajn i konstrukcija studija | 20 | 06-05-2006 12:30 PM |
Zvucna izolacija vrata | Nocni | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 24-08-2005 02:29 PM |