|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
sredjujem mali studio u kuci, no ne znam kako rijesiti problem prozora.
naime soba je dimenzija 2,85 x 2,85 x 2,50, a tocno na polovici istočnog zida nalazi se jednokrilni prozor dimenzija 1,20 x 1,20, dok su na sredini suprotnog, zapadnog zida, vrata. ![]() pošto cu stol smjestiti prema sjeveru, prozor i vrata ce mi se naci tocno na mjestu gdje bih trebao postaviti apsorbere. za prozor - postoji li nekakav pomicni apsorber koji se baš proizvodi kao takav, a ne da moram sam kemijat s nekakvim spužvama? ako ne, s kakvim spužvama, ili nekim drugim materijalom možda, bih to mogao riješiti? za vrata - vrata su drvena, ne premasivna, al prilicno cvrsta. na njih sam mislio postaviti apsorber. jel to okej? bi li drvena vrata trebalo tretirati na neki poseban način? svaki dodatan savjet i mimo mojih pitanja dobrodošao je. unaprijed hvala! u studiju se nece snimati vokali, nit zivi instrumenti, osim direkt u komp. dakle rijec je o sobi za mixanje ustvari. Last edited by funksoulbrother; 21-03-2008 at 10:32 AM. Reason: dodatak |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Doberman u studiju ? | XerXed | Pricaonica | 9 | 23-08-2009 10:36 PM |
Bas mi je krsh i lom u studiju !!! | DaBear | Razno | 3 | 19-08-2009 06:14 AM |
duzina multicore-a u studiju? | alhoholicar | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 18-11-2007 12:30 AM |
Logic::: Aranziranje prozora | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 12-06-2003 12:23 PM |