|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
ton magistar
|
![]()
o frankopankovim majstorijama ste se mogli informirat u topiku o izgradnji studijske izoterije, a evo sad i poseban topik o spravama koje gradi pod etiketom AC Labs.
zelio sam kod njega narucit preamp, eq i kompresor pa mi je predlozio da napravimo hibrid - channel strip sa sve 3 makine u jednom boxu, za koju sam dizajnirao izgled prednjeg panela. ![]() sprava ce se zvat stripper i imat ce lampaski preamp, lampaski eq (pultec klon) i fet kompresor (1176 klon). na slici su samo otvori za potenciometre, sklopke, vumetar... vumetar ce ic onaj kojega inace ugradjuje a potenciometri ce bit crni, aluminijski. ![]() makina ce, ko i sve kvalitetne makine, imat mikrofonski input trafo i izlazni linijski trafo. frankopanko je tu kod mene i radimo dizajn front panela za cijelu seriju. ja bi voli postavit sve slike tih panela, ali bi bilo dobro ako se na forumu moze iskljucit funkcija sto smanjuje slike jerbo ih spizdi.
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
VRH .. Bravo
ja sam poceo mnnooooogo da se interesujem za samogradnju .. ne znam sta me uhvatilo ne znam nista oko toga ali sam spreman da ucestvujem u tome recimo kao "narucilac" .. obavestavaj kako idu radovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
I mene vec odavno interesuje frankopankova fabrichica za ozbiljan preamp ako ne i channel strip
![]() |
#4 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
to su sve sprave koje je on vec radio i sad radimo novi dizajn. u toku veceri cu napravit nekakav brzinski sajt i na njega cu postavit slike svih front panela. postavit cu ih i tu, ali me jebe ona funkcija na ovom forumu sto smanjuje slike i sjebe im rezoluciju. je li postoji mogucnost da se na forumu iskljuci to smanjivanje slicica, jer stvarno mislin da nema svrhe?! ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
meni ne povecava. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
ton magistar
|
![]()
evo, pokusavam stavit slicice, ali ih sve stisne i unisti rezoluciju, tako da nema smisla ih stavljat.
![]()
![]() |
#8 |
Ivan Lekic
|
![]()
da u pravu si .. u administraciji je limitirano .. jedino sa divinerom da se vidi .. ali mislim da je tako uradjeno zbog prostora na serveru ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
U Firefoxu desni klik > view image
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
SuperModerator
|
![]()
Tako je, mora da radi Sandro, probaj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Open Labs DBeat | Coconut | Computer Hardware | 0 | 21-05-2009 08:22 PM |
UAD - Harrison 32C i Little Labs IBP | idekius | DSP forum | 27 | 19-12-2008 12:02 AM |