|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]() ![]() Aj dzast vonted tu velkam majself to d vrld of analog medzik Sinoc kupljeno za 80 evrica u savrsenom stanju a veceras stize i yamaha tx7 za iste pare ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Eh, tek kad probas neki VCO videces sta je analogija... Svaka chast za pazar, 80 evra
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
btw, meni pre 5 godina promaklo (jbg nisam kontao) junac za 50 eura, a sh101 za 30 !! sto mi sad ne naleti taj deal ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
uh, super deal..
![]() ima li toga jos? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ima pored Obrenovca naselje koje se zove muzicka kolonija.Tu ima svega i svacega.Drugar je napravio lepe parice prodajuci po inostranstvu sprave koje u muzickoj koloniji kupuje za bagatelu,starih trakaskih eho masina,vintage sintova i organa,gitarskih ampova...Ima naravno gomila krsa al treba zaredjati,svacega vrednog tu ima da se nadje.Pod hitno idem u muzicku koloniju sa prikolicom da vicem po ulici"kuuupujemo stari instrumenti"
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nisi trebao odmah da oglasis na sva zvona....sad ce svi mrmoti da navale tamo...mestani ce da dignu cene zbog navale i ode sve u k......! Cutis i kupujes , pa kad si sve kupio i sve pare potrosio..onda obelodanis! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Znam ja tu kolonijuuuuuuuuuuuu,tamo se prodaju i stari televizori,kisobrani zlatne plocice za kupatilo,ma svega ima.Ganci kolonija iz BEC.Mozete i kola da kupite kao u Kusturicinim filmovima.haha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
mnogo me izaziva ovaj slika juno-a !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Super kupovina!!!
A sto se tice tih cigancki kolonija, ne bi bas reko da tu ima nekih ekstra rariteta, mislim da je taj juno nesto najvrednije sto si nasao.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Sad ste me podsetili za mog druga Saleta koji je tako uzeo Roland SH-9 za ispod 100 evra ... Chovek sam rekao: ovo je matoro, ne znam ni da li radi, daj neku paricu pa da se razilazimo. Sint k'o nov..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *****************EDIT***************************** ************************************************** *********************** Editovano zbog uplitanja nacija itd. Idekius |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lester William Polfuss, known as Les Paul (June 9, 1915 – August 13, 2009) RIP | misovoj | Pricaonica | 0 | 13-08-2009 08:55 PM |
Dj Hermann - Deep house june 2009 mix | Coconut | Promocija radova | 0 | 30-06-2009 01:37 AM |
Dj Hermann - Commercial house june 2009 mix | Coconut | Promocija radova | 0 | 25-06-2009 05:23 PM |
Evo i mene... | DADDY Z | Promocija radova | 10 | 15-03-2005 03:23 PM |