|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vibrator
|
![]()
da citiram batu zivojinovica...
ili u prevodu - ne podnosim "narodnu" muziku i sve sto ima veze sa njom. mrzim muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti, mrzim one koji je izvode i mrzim medije koji je prenose. stop trovanju! nisam hteo nikog da prozivam, samo iznosim svoje misljenje. pa vi brisite ako hocete. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
pre bih rekaO turbo folkere ciji su tekstovi gluplji od reklamnih poruka na bilbordima(a covek bi pomislio da nema gluplje) i koji su doveli neke ljude do toga da im je dovoljnan znak u horoskopu i jedna turbo stvar da bi znali sta ce dalje ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Poenta je sto je covek otvorio ovaj tread kao posledicu, intersantne rasprave o jednom vrlo interesantnom bubnju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Uaaa krmecaci!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Daj, Lesho, ne foliraj se! Tebi je krivo sto narodnjaci bolje zaradjuju i imaju bolje ribe od vas zabavnjaka. A garant, kad se napijes, znas sve hitove napamet. U pravu je Era Ojdanic za vas, kao da vas nije Srpkinja majka rodila.
I sta slusate tu americku muziku, finansirate Belu kucu i ove globaliste ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Banned
|
![]()
Pratim ja scenu ,
najjaca mi je ona 'shirok ko afrika ,bogat ko svajcarska ,jak ko amerika ..' prava patriotska ,ko da je Era pisao pardon 'shirok ko aljaska' Last edited by cAAc; 17-04-2008 at 08:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Mason
|
![]()
Izgleda da ovde niko nije cuo za parolu "Zivi i pusti druge da zive" ?
![]() I jedno pitanje za sve... Stavite se u situaciju da ste maznuli dobru ribu, pevachicu narodne muzike... treba da se kresnete, a ona pusta "Secas li se lepi grome moj"... da li bi ste odustali od sexa, ili vam onda ne bi smetala narodna muzika? ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 17-04-2008 at 09:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3 | HeatMan | Razno | 105 | 19-12-2008 02:39 AM |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
Sta koristite za narodnjake ? | Akyboy` | Audio Software | 136 | 13-02-2005 04:43 PM |