|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Wienerberger POROTHERM opeka je visoko kvalitetna i vi?estruko nagrađivana opeka koja zadovoljava stroge kriterije građevinske proizvodnje. Proizvodi se od gline, pijeska i piljevine
ZVUČNO IZOLACIJSKA OPEKA Na tr?i?tu ne postoji proizvod ni pribli?nih svojstava. Opečni element koji, ako su ?upljine ispunjene te?kim mortom, daje zvučnu izolaciju od 54 dB. Kao nosivi zid mo?e se koristiti samo ako se ?upljine u potpunosti ispune mortom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
mort je verovatno engl. mortar, tj. malter
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
aaaaa...
pa to onda nije problem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Jos efikasnija izolacija je sa kvarcnim peskom,ali i skuplja varijanta,ja se spremam tako nesto da uradim, jos da saznam dimenzije tog bloka,kad i ako zavrsim kazacu utiske I koliko je izolovana buka
![]() http://www.beodom.com/sr/partners/wienerberger mozda, ustvari ovde bi trebalo da imaju te blokove |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Ja ne uspevam da im nadjem cene. Koliko je ovo skuplje od konvencionalnih materijala za zidanje (cigla, blokovi.....?)
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ne znam za ove "akusticne" blokove ali... moj stric je, kad je pravio kucu, unutrasnje zidove zidao obicnom ciglom... i nista, apsolutno nista se ne cuje kroz njih. Muzika mora bas da se pojaca da bi se nesto malo culo sa druge strane zida... savrseno...
... a moj cale pravio kucu od blokova ![]() ![]() ... cigla je majka, a i najjeftinija je od drugih dobrih resenja... evo po oglasima stalno neko nesto rusi i trazi nekog ko ce da odnese ciglu ![]() ![]() ![]() Pozz
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Jeste, ali je rad sa ciglom najskuplji.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mozda nekog interesuje ? Cakewalk trazi BETA testere.. | dejankuki | Audio Software | 0 | 06-05-2009 09:48 AM |
Retro, koga zanima | alfom | Promocija radova | 2 | 07-02-2009 05:59 AM |
Vocal coach? Znate li mozda nekog dobrog kod nas? | Eeva_r&b | Razno | 33 | 26-09-2008 08:17 AM |
Mislim da nas ovo sve zanima... | DADDY Z | Zoran Vračević - Vrač | 10 | 26-07-2006 02:29 PM |