|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa na Digi Design-ovom sajtu imas apsolutno sve, spisak firmi koji rade plagove u RTAS i TDM varijanti, linkovi i gde i kako kupiti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Da li mozda mogu da kupim plagine i setapove od Digi oo3r Factori od nekoga ko to vec ima.Ako je moguce ja sam zainteresovan.Moze i neka ponuda za koju neznam a radi.Na PM!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Od skoro korisnik ProTools-a (Digi003). Da li stariji i iskusniji korisnicu znaju kako se prave shortucut-ovi na PT kao u Nuendu. Da li to ustvari moze? Skinuo sam neki pdf sa shortcutovima pa malo vezbam. Ne mogu da nadjem precicu za naj osnovnije stvari kao sto su gain, normalize, silent....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
ProToosladzije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Neradim sa Pro Tools-om, ali mislim da su kod njega short cat-ovi fiksni(barem je tako bilo koliko mi se cini u verziji 5). Ako gresim ispravice me neko ko svakodnevno radi sa tim softom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
ThanX. Moja verzija je 7.4.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
treba mi softver! | koki | Audio Software | 3 | 22-02-2009 04:36 PM |
softver ta modelovanje | allroy | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 27-11-2005 08:19 AM |