|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]() ![]() Mene zanima da li neko ima iskustva sa ovom midi klavijaturicom ili bar ima iskustva sa nekima iz slichne serije. Slabo se razumem u midi klavijature, totalni sam pochetnik pa bi mi stoga trebao i neki savet, treba mi nesto jeftino i ok za pochetak. Video sam Korg, one su mi ok, ali mi nekako Maudio ima bolje dirke. Casio i Behringer mi ne privlache pazhnju zbog imena a i zbog glasa. Interesuju me klavijature u cenovnom rangu do 140e ![]() neki savet, pomoc? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Biće bolje da ti savet da neko od iskusnijih kolega sa foruma s obzirom na to da ja, u principu, ne sviram klavijature i nisam profesionalni muzičar, ali jednostavno sam morao da odgovorim. Imam ovu klavijaturu dve godine i zadovoljan sam (s tim ?to, recimo, ne mogu da pre?alim ?to nisam uzeo model 88es).
Samo ... nisam ba? 100% siguran da će? naći 61es za 140?, ako govorimo o novoj klavijaturi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
12900din je 61s...
to je 135-140e ne znam koliko kosta 88es i shto nisi prezhalio? zar nije razlika samo u broju dirki? prenesi mi neka tvoja iskustva, posto sam se vetj 99% odlucio za ovaj model ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
E, pa, ja sam je platio oko 15000 din. pre dve godine kada je Evro bio ne?to tipa 78 dinara. Izgleda da je pala cena. Tim bolje po tebe.
Nije to "samo"! Jednostavno - nije. Tako mi nedostaju te oktave. ![]() Inače, moji utisci su krajnje pozitivni. Meni veoma, veoma odgovara ?to su dirke tako tvrde, a i ostalo je sve na mestu. Jo? jednom ka?em, najbolje da ti se javi neko ko je klavijaturista; neko ko je, po mogućnosti, dosta koristio ove klavijature, ali kao ?to rekoh, ja sam zadovoljan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pa to ce ti bit ok, ja imam m-audio keystation pro i ok su za to koliko kostaju, ne znam kakve su tipke na manjima ali sto se tice funkcioniranja sve redi korektno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
imam keyrig 49 meke dirke
zadovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
M-Audio keystation 61es problem midi kontroler | buzUki | Computer Hardware | 0 | 04-04-2009 03:05 PM |
M-Audio keystation 88 i pedala | Almond | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 11-08-2006 10:47 AM |
M-Audio Keystation 88 Pro | arados | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 13 | 20-08-2004 01:03 PM |