|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kako vam se chini? Zvuk, slika, aranzhman, ideja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Od silnog ushicenja zaboravio si link da okacis
![]() ![]() Ocekujem dobre synth deonice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
meni se ovde nishta ne chuje, ako mi je crkla kartica od ovog tvog fajla, onda stvarno ne znam shta cu dalje....
Aj sada stvaarno, ostavi link.....
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
veoma odlican glitch blues
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
chisto, dok chovek ne ostavi link..... za ovaj oglas - to je klasichno menjanje delatnosti i stvarno ne razumem shta ti je tu chudno....
![]() jednostavno je lik shvatio da mu ne ide meshenje. pozzzzzzzz P.S. ajde, moooooolllliiiiimmmooooo te svi OSTAVI LINK
![]() |
#7 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]() ![]() kakva potrazhnja!!! ![]() Izvinjenje svima. MIslio sam da ovaj post nisam ni okachio, poshto sam se vratio nazad u DAW da malo doteram stvar. No, posle ovolike potrazhnje, poslushajte i staru varijantu. Saveti i dalje ultrakorisni, jel. Zvuk je (po meni) minimalni house sa bluz prizvukom, pa ako neko ne voli elektrizovane vode, da ne uplivava bzvz. dakle, stvar je na mom mspc: www.myspace.com/arhitek |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vibrator
|
![]()
hm, mozda sam oguglao na slican zvuk, ali mi ovo tvoje zvuci maltene isto kao i 90% ostalih mnml producenata.
ili se nista ne desava, ili je mracno.. ja bar volim da se iznenadim ili cujem neku melodiju. nhf ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
koji god zvuk da posmatrash od spolja, ostavlja utisak kao da je sve isto. nrvno, ne rachunajuci nekolicinu genija...
kada udjesh unutra, pochinjesh da se lozhish na sitne detalje, ambijent, ideju, prichu, a sve u okviru tog stila ili zhanra. sa druge strane, predamnom je put od 1.000.000 milja do zvuka koji stvarno zhelim. u svakom sluchaju, hvala na komentaru. ako mozhesh da mi pomognesh sa vishe tehnichkim komentarom oko zvuka i produkcije, zahvalan josh vishe. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Arhitek - Indignations (pres. Dark Angel) - prva produkcija | ArhiteK | Promocija radova | 7 | 05-03-2008 11:22 PM |
DJ kVu feat. Homer Simpson - Spider Pig | kVu | Promocija radova | 14 | 19-02-2008 06:35 AM |