|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Treba mi neki jeftiniji mikrofonski preamp pa sam izbor sveo na ova dva
![]() U sustini - svejedno mi je ali ako neko ima neposrednog iskustva neka kaze ![]() Edit: Moderatori neka ovo prebace u sekciju "Instrumenti i studijska oprema" Last edited by milos; 09-04-2008 at 10:33 AM. Reason: Edit: Moderatori neka ovo prebace u sekciju "Instrumenti i studijska oprema" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
I mene ovo interesuje, ali me interesuje i GDE ima ovaj ART da se kupi u BGD-u... za Beringera znam...
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Izgleda bas i nemam izbor - ART nema nigde a onda cu Behringer da pazarim za 2990 din u Mitrosu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Art preamp-ova je bilo u Artistu. Proverite???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Tnx, mozda skoknem do NS ako i Audio Technica AT-HM40fs sluske budu u igri
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
with all do respect but
Mini-Pre Vacuum Tube Mic Pre (Discontinued) tako daaaaa teesko, polovno a novo nikaaako
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
ART TUBE MP u Budimpesti kosta 50 do 55 eura (Bluesound - madjarski diler) a navodno mozes kupiti i u Segedinu od preprodavaca:
CSERM?K Hangszer?zlet 6720 Szeged J?kai utca 4. Tel:06/62-420-792 Music Centrum 6720 Szeged Dugonics t?r 4. Tel/fax: 06/62-426-319 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Vibrator
|
![]()
ne bih se zaletao na seringera samo zbog cene.. proveri sm pro, i oni su jeftiniji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gde mogu da kupim Behringer TUBE ULTRAGAIN MIC 100? | splatch | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 08-04-2006 12:49 PM |
B-1 i Tube Ultragain | ZorGorGorZor | Audio Produkcija - Tehnike | 1 | 24-12-2004 04:55 AM |