|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Imate li da mi preporucite neku dobru VST-i tarabuku i def......
imam wizoo tarabuku ali ona ne moze da se edituje vec su gotovi loopovi znaci treba mi nesto sto je klasican midi a da su dobri zvukovi?? p.s. napisite i ako imate neki predlog za uopste za udaraljke udaraljke! tnx pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Yellow tools Culture, najbolji samplovi perkusija koje sam cuo
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Hvala puno OFF!!
Ako ima jos neko neki predlog SLOBODNO.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Sve preporuke za Culture...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Bilo je nekoliko Akai diskova koji nisu zvucali lose... ne secam se tacnih imena, mislim da je bilo nesto kao " Mediteranian instruments", "World instruments", "Ethnic"...
"Culture" je u redu, "Colossus" i "Ra" su upotrebljivi, ima nekih "Oriental world"(ili tako nesto) biblioteka za "Kontakt", "Intakt"... Pravio je i Roland svasta, ima nekih Emu diskova... Ako juris pojedinacne zvuke, mislim da je veci izbor medju "antikvitetima" - starim bibliotekama... cini mi se da je "moderni" trend pravljenje instrumenata (sample player-a) sa gotovim frazama, a onda ti sledi zezanje sa "Recycle"-om i slicnim alatkama za prilagodjavanje licnim potrebama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Probaj da nadjes AKAI cd Voice of Instanbul.. Ja ga ponekad koristim za perkusije i ima brdo stvari. Takodje sam primetio da se ovaj cd koristi danas bas dosta u narodnoj muzici. Najvise Strings iz ovog paketa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Imam Voice of Istanbul i Hearth of Asia
Ali konkretno najvise mi treba neki def koji zvuci dosta duboko i masivno Ima ga u Wizoo ali ne moze da se edituje.....tj ne mogu da koristim zvukove kroz midi...vec je nekako spakovan.....u lupove... Tarabuku isto imam u Sample Tanku ali je previse plasticna..... Kad bi mogo da izvucem neki def koji ima dubinu kao u wizoo a da mogu da ga teram kako midi.... U wizoo ima de se podesi dubina stima i kompleksnost ritma i mnogo je dobar sadrzi sve azijske perkusije i bliskoistocne...nazalost nisam uspeo da mu iscackam da upotrebim pojedinacne zvukove Ne znam da li je mohuce da se pretvori u wawe pa da se isecka svaki ton pojedinacno ali to je ebada ... U svakom slucaju hvala svima videcu dal moze da se iskopa sta iz ovih koje ste mi preporucili!!! Ako ima jos nekih vrhunskih udaraljki (generalno udaraljki ) napisite.... Ovih dana cu da isprobam Yellow Culture tnx i pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Uvek mozes da izvezes te loop-ove u .wav pad da probas da seckas, uklapas. Ako znas sta zelis mozda i mozes da postignes uz malo truda. Bitna je vizija.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Ja mislim da mozes u Wizoo separatno da pustas midi instrumente,koliko me pamcenje sluzi.Zasto ne odvojis def, koji ti se svidja i usnimis ga kao wav?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Pa navikao sam da pravim svoje ritmove koji potpuno prate pesmu.
Ne svidja mi se da mi neki ritam tako fura kroz celu pesmu jednolicno, te stoga crtam sve prelaze i udarce rucno..... E sad nisam naso nacin da izdvojim zvukove i wizoo-a pojedinacno jedino mi preostaje da pretvorim neki ritam(jednostavan)iz wizoo-a koji sadrzi te zvukove u waw pa da ih isecem.... Nego recite mi ako ih isecem pomocu cega mogu da ih teram kroz midi? Halion mozda?(kad su wave-ovi)....ili ima nesto da se konvertuju u drugi format(extenziju za neki sempler)? Voice of istanbul ima upotreblivih zvukova i to mi resava deo potreba..... tnx svima |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|